Jdi na obsah Jdi na menu
 


SILVESTROVSKÁ VYCHÁZKA

31. 12. 2014

Ve středu 31.12.2014 se uskutečnil 4. ročník silvestrovské vycházky do okolí Bojkovic. Start byl jako každoročně v 10 hodin u muzea.  Na rozdíl od loňského roku, bylo letošní počasí téměř dokonalé. Teplota lehce bod bodem mrazu, mírná sněhová pokrývka. Počasí se příznivě podepsalo i na počtu účastníků, kterých bylo letos celkem 38.

Trasa vedla jako každoročně přes přehradu, kolem Masarykova dubu a kapličky na Hradské Nivě na mohylu Svatopluka Čecha, kde měli účastníci možnost opečení uzenin. Na každém z historických míst, které jsme procházeli byl krátký komentář paní Markéty Klimentové, což ocenili zejména "noví" účastníci vycházky. Účastníci rovněž ocenili sokolskou iniciativu při úpravě okolí Masarykova dubu a mohyly Svatopluka Čecha. Vykácením křovin se účastníkům od mohyly Svatopluka Čecha otevřel zcela nový pohled na Bojkovice.

Doufáme, že SILVESTROVSKÁ VYCHÁZKA bude psát v budoucích letech své další kapitoly a stane se neodmyslitelnou součástí přelomu roku pro co nejvíce lidí :-).

 

Náhledy fotografií ze složky Silvestrovská vycházka 31.12.2014