Jdi na obsah Jdi na menu
 


40. ročník akce Vesele kolem Bojkovic

13. 9. 2020

V náhradním termínu 12. 9. 2020 se uskutečnil jubilejní 40. ročník turisticko-cyklistické akce Vesele kolem Bojkovic. Počasí turistům a cyklistům přálo, a tak se jich na startu sešlo celkem 117. Nejobsazenější byla trasa 15 km, které se zúčastnilo 52 turistů. Na 7kilometrovou trať vyrazilo 45 účastníků a 8 jich absolvovalo trať o délce 25 km. Cyklistů bylo letos méně než jiné roky - pouze 12.

Kromě místních se do Bojkovic sjeli turisté a cyklisté z Uherského Brodu, Slavičína, Uherského Hradiště, Zlína, Brna, Olomouce a dalších měst a obcí. Nejvzdálenějšími účastníky byla rodina Sporyszova z Českého Těšína. Nejstarším účastníkem byl 88letý František Varaďa z Uherského Brodu, naopak nejmladším dvouletý Janek Mlčůch z Bojkovic.

V cíli kromě pocitu, že člověk udělal něco pro své zdraví, čekala na každého účastníka malá odměna v podobě diplomu a občerstvení. Pro děti byly připraveny soutěže o drobné odměny.

Dík patří všem, kteří se jakýmkoliv způsobem zasloužili o zdárný průběh celé akce. Finančně akci podpořili MUDr. Bobčíková, Valíček Antonín - VAMAX, Pekárna U Polanských, TES Bojkovice s. r. o. - Valter Lubomír, Hodinářství Strnka.

Nezbývá než se těšit na další ročník, který se (pokud to situace dovolí) bude konat 15. května 2021.

img_5333.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky VKB 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář