Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. ročník pochodu Vesele kolem Bojkovic je minulostí...

19. 5. 2014

V sobotu 17.5.2014 se uskutečnil tradiční již 34. ročník turisticko-cyklistické akce Vesele kolem Bojkovic. Start a cíl byl stejně jako v jiných ročnících v sokolovně. Pro účastníky byla připraveny pěší trasy v délkách 5, 13 a 25 km a cyklotrasa v délce 30 km. Bohužel vzhledem k chladnému a deštivému počasí, které panovalo v Bojkovicích celý týden před pochodem byla účast mírně slabší než pořadatelé doufali. I přes tuto nepřízeň počasí se akce zúčastnilo více jak 50 lidí z Bojkovic a okolí. Milým překvapením pro pořadatele bylo, že se v těchto nepříznivých klimatických podmínkách pochodu zúčastnilo několik rodin s malými dětmi. Omlouvám se, ale budu zde jmenovat pouze jejich potomky: Nejmladším účastníkem byl 7 měsíční Jaroslav Mlčůch, po něm následovali - Albert Bačík 20 měsíců, Jakub a Jan Gerych - 3 roky, Lucinka Špačková 3 roky, Lukáš Bětík - 4 roky, Adam Bětík 6 let a Pavel Gazdoš 8 let. Děkujeme jejich rodičům za jejich kladný přístup. Při tomto výčtu není možno zapomenout na nejstaršího účastníka pochodu, a tím byl pan Ladislav Kubáň z Uherského Brodu. Nejenom výše jmenovaní, ale všichni účastníci pochodu byli v cíli odměněni upomínkovým listem, malým občerstvením a taky pocitem, že udělali něco užitečného pro své zdraví.

Poděkování patří všem, kteří se na pořádání akce podíleli a taky sponzorům, kteří tuto akci finančně podpořili: TES Bojkovice, spol. s r.o. - Valter Lubomír, Pekárna u Polanských, KZK Michalec František, Papírnictví-hračky-sport Urbánková Eliška, Valíček Antonín-VAMAX, Hodinářství Zdenek Strnka.  

Pořadatelé T.J. Sokol Bojkovice pevně doufají, že na příštím již 35. ročníku nám bude počasí více přát a setkáme se opět s milovníky přírody, turistiky a cyklistiky v sobotu 16.5.2015 !

 

 

Náhledy fotografií ze složky VKB 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář