Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní aktivity našich tenistů v roce 2013

2. 1. 2014

 Zimní aktivity našich tenistů v roce 2013

Jako každý rok se po skončení letní sezóny přesouvají naši tenisté do tenisové haly  pitínského areálu Niva a Sportklubu. Zde probíhají přes zimu tenisové tréninky našich žáků i dospělých a rovněž tenisové turnaje různých kategorií. Žákovské tréninky probíhají pod vedením F. Jančaříka v pondělí, úterý a v sobotu. Vzhledem k vyšším finančním nárokům halového tenisu se zimní přípravy zúčastňují : Patrik Majc, Lukáš Stružka, Michal Jál, Katka Jálová, Michal Vrba a Petr Zabloudil. Ke starším žákům je přiřazena nová budoucí členka TO paní Eliška Bětíková. Dospělí členové trénují několikrát týdně po skupinách i individuálně. Zde je potřeba poděkovat i místním organizátorkám Marcele Berčíkové a Janě Šustkové, které veškeré tenisové akce připravují a organizují. V dalším si stručně připomeneme účast tenistů TJ. Sokol Bojkovice na halových turnajích do konce roku 2013.

Mikulášský turnaj pro děti z tenisových školiček 30.11. 2013

Pár dní před Mikulášem se v kryté hale sešlo 5 starších žáků a jejich rodičů z různých míst Moravy, aby se utkali ve vzájemném klání každý s každým na jeden set. Z našich žáků se zúčastnili Lukáš Stružka a Petr Zabloudil. Turnaj suverénně ovládl Štěpán Verner z Brna, který vyhrál všechny zápasy, druhý byl jeho bratr-dvojče Martin a třetí místo obsadil náš Petr Zabloudil, čtvrtý byl Lukáš Stružka, pátý Erik Řezníček z Drslavic. Vítězná trojice, ale i ostatní mladí hráči obdrželi bohatou mikulášskou nadílku.

Pomazánkový turnaj 1. ročník, dvouhra chlapců 7.12. 2013

Pomazánkový turnaj vznikl z iniciativy F. Jančaříka, kdy v rámci turnaje probíhala ochutnávka doma vyrobených pomazánek, které vesměs připravili rodiče dětí. Nejlepší pochoutkou byla vyhlášena ta od paní Majcové z Nevšové, ale Patrik Majc rodičům radost neudělal a obsadil třetí místo. Druhou nejlepší byla pomazánka od paní Stružkové a rovněž její syn Lukáš Stružka obsadil druhé místo. Sýrovo-pórková pomazánka vlastnoručně vyrobena Petrem Zabloudilem obsadila sice až třetí místo, ale Petr nemusel byt z toho smutný, protože jako tenista suverénně celý turnaj vyhrál.

Vánoční turnaj ve čtyřhře mužů – 4.ročník 14.12. 2013

Jana Šustková, jako hlavní organizátorka turnaje pozvala z okolí pět dvojic. Náš oddíl tentokrát reprezentovala dvojice František Jančařík a Jaroslav Velecký a složená dvojice Lukáš Steiner+ David Dorňák z Valašských Kloubouků. Hrálo se v jedné skupině každý s každým na jeden klasický set. Dvojice byly víc než vyrovnané a některé sety se hrály hodně dlouho, protože asi po polovině turnaje se musely zrušit výhody u gamů, aby se zápasy urychlily. Naše sokolská dvojice i přes zdravotní tenisovou přestávku obsadila pěkné třetí místo s dvěma výhrami a dvěma těsnými porážkami. Turnaj vyhráli náš Lukáš Steiner s Davidem Dorňákem, kteří vyhráli všechny své zápasy. Na tomto turnaji se bohužel nefotilo.

Vánoční tenisový turnaj SINGELS- 21.12. 2013

Tento turnaj byl určen tenisovým juniorům a náš oddíl tu měl dva zástupce – Marka Bartošíka a Dana Šebestu. Marek odehrál pěkný turnaj a se dvěma vítězstvími a jednou prohrou obsadil druhé místo. Dan sice všechny zápasy prohrál, obsadil čtvrté místo, ale sety byly poměrně těsné.

Předvánoční čtyřhra mužů v tenise- 21.12. 2013

Ředitelka Sportklubu Marcela Berčíková pozvala před vánocemi do tenisové haly pět dvojic z blízkého okolí. Náš oddíl byl tentokrát zastoupen dvojicí Jaroslav Velecký a Petr Krahula. Naše dvojice dosáhla pěkného výsledku a po zápasech  6:3, 6:4, 4:6, 4:6 obsadila třetí místo. Vítězem turnaje se stala slavičínská dvojice Dan Konečný + Adam Saňák.

Vánoční turnaj v tenise- SINGELS mladých mužů, 28.12. 2013

Mezi vánočními a novoročními svátky se na posledním turnaji v roce 2013 sešli v tenisové hale opět juniorské naděje. Z našich zástupců Dan Šebesta a Marek Bartošík se tentokrát lépe dařilo Danovi, který obsadil druhé místo, Marek s jednou výhrou se musel spokojit se třetím místem. Vítězem se stal Milan Miklasa z Luhačovic.

 

Vedení T.J. Sokol Bojkovice a tenisového oddílu děkuje za aktivitu členů a zejména těm, kteří se zúčastnili tenisových turnajů v zimních měsících roku 2013.

Věříme, že v tomto roce se přidají další hráči a zejména by bylo žádoucí i pěkné, kdyby se v zimním období zapojily do hry i naše tenistky.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zimní aktivity našich tenistů v roce 2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pochvala

(karel, 3. 1. 2014 12:19)

moc pěkné hodnocéní Fando díky za článek