Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj O pohár starosty města Bojkovic 2019

13. 9. 2019

V sobotu 31. 8. 2019 se uskutečnil již 19. ročník tenisového turnaje ve dvouhře mužů O pohár starosty města Bojkovic. Letos se na podpoře turnaje podílely kromě města Bojkovic také internetový obchod London Club a společnost Hamé. Ceny pro vítěze proto letos byly velmi hodnotné.

Tomu odpovídala i zvýšená kvalita zúčastněných hráčů. Veškeré výsledky byly přenášeny elektronicky, a tudíž mohli všichni sledovat průběh turnaje on-line (včetně starosty Sokola, který byl v době konání turnaje na tenisovém US Open v New Yorku). Podrobné výsledky jsou zveřejněny na této adrese.

Turnaj zahájila místostarostka Bojkovic Dagmar Peřestá. Z původně šestnácti přihlášených tenistů se nakonec turnaje zúčastnilo třináct hráčů, kteří byli rozděleni do 4 skupin. Poté následovala osmifinále, čtvrtfinále, semifinále a finále. V boji o titul nakonec zvítězil Milan Galář nad Michalem Prusenovským 6:2 a poprvé tak získal putovní pohár do svého držení. V boji o třetí místo podlehl Honza Kaplan Josefu Pilčíkovi 3:6.

Letošní ročník turnaje měl velmi dobrou úroveň a organizaci a je jen škoda, že se jej nezúčastnilo více hráčů z Bojkovic. Je jasné, že všichni chtějí zvítězit, ale zejména v amatérském sportu by mělo platit pravidlo, že není důležité vyhrát, ale bojovat čestně a ze všech sil.

Poděkování patří kromě města Bojkovic zejména našemu členovi Davidu Krátkému a jeho firmě London Club a také hospodáři Karlovi Koníčkovi, kteří turnaj zajistili po organizační stránce.

starosta2019.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj O pohár starosty Bojkovic 2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář