Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj O pohár správce kurtů ve čtyřhře mužů.

13. 10. 2014

 V sobotu 11.10. 2014 se na sokolských kurtech konal tenisový turnaj

 

O pohár správce kurtů ve čyřhře mužů

 

Tenisté využili stávajícího krásného podzimního počasí a z iniciativy správce kurtů a hospodáře T.J. Sokol Bojkovice Karla Koníčka, se zrodila tato vydařená tenisová akce.

Hlavní organizátor pozval sedm dvojic z Bojkovic a okolí. Hrálo se na jednu skupinu každý s každým. Složení dvojic napovídalo, že turnaj nemá vyloženého favorita a že průběh může být zajímavý. To se také potvrdilo, protože nebyla ani jedna dvojice, která by neokusila hořkost prohry. Rovněž bodově bylo čelo konečného pořadí hodně našlapané. Ale nakonec zvítězila naše mladá dvojice Maštalíř+Šebesta. Druhé místo obsadila stále zlepšující se dvojice Rapant+Pokorný. Třetí místo patřilo veteránům Koníček+Jančařík, kteří jako jediní porazili vítěze turnaje a jejich umístění mohlo být i lepší, kdyby....

 

p1233555b.jpg

Konečné pořadí na prvních místech:

1. místo - Jiří Maštalíř + Dan Šebesta 14 bodů

2. místo - Jiří Rapant + Lubor Pokorný 14 bodů

3. místo - Karel Koníček + František Jančařík 13 bodů

Ostatní výsledky jsou uvedeny v tabulce ve fotogalerii.

Karle, jménem hráčů děkuji za Tvoji iniciativu a vydařenou sportovní akci. Rovněž děkujeme Anežce za přípravu občerstvení a starost o nás po celou dobu turnaje.

Za tenisový oddíl T.J. Sokol Bojkovice

F. Jančařík

 

 

Náhledy fotografií ze složky O pohár správce 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Posezení po akci

(Pavel Křižka, 13. 10. 2014 12:39)

Vzhledem k tomu, že jsem byl v sobotu mimo Bojkovice, dostal jsem se na kurty až kolem páté odpoledne. Řada hráčů slavila svoje umístění na turnaji, ale bohužel byla i řada hráčů kteří šli ihned po turnaji domů. Což je podle mně škoda (zvlášť když bylo pivo zdarma a bylo ho dostatek :-)...). Ono přátelské posezení má velmi dobrý vliv na "utužování kolektivu" a je taky dobrým místem, kde si lidé můžou vyříkat své názory... Jinak Karlovi pochvala za založení nové tradice, Frantovi za rychlost zveřejnění a všem zbývajícím, kteří se na akci podíleli.