Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj o přeborníka oddílu ve dvouhře do 50 let a nad 50 let

V sobotu 29. srpna 2015 se konal závěrečný turnaj o přeborníka oddílu v kategorii do 50 let a nad 50 let. Do PLAY-OFF postoupili čtyři nejlepší hráči z každé kategorie. Hrálo se ve skupinách každý s každým na jeden vítězný set.

V kategorii do 50 let se utkali mezi sebou P. Křižka, P. Hodál, L. Steiner a M. Bartošík. Vyloženého favorita tato kategorie neměla, ale nakonec přesvědčivě vyhrál P. Hodál, který nenašel přemožitele. Druhý skončil s jednou prohrou P. Křižka, na třetím místě se umístil s jednou výhrou L. Steiner a na čtvrtém byl M. Bartošík.

V kategorii nad 50 let soupeřili F. Jančařík, J. Velecký, J. Fiala a J. Kaplan. Při neúčasti K. Koníčka a J. Rapanta se těžko hledal favorit, ale F. Jančařík obhajoval loňské druhé místo. Ale nakonec bylo všechno jinak. Všechny soupeře zaskočil rozehraný J. Velecký, který vyhrál všechny zápasy. Příjemně překvapil J. Kaplan,  dva zápasy vyhrál a obsadil druhé místo, třetí byl s jednou výhrou J. Fiala. F. Jančaříkovi turnaj nevyšel a skončil čtvrtý.

Podrobné výsledky - viz tabulky ve fotogalerii.

Za přípravu turnaje děkujeme organizátorům a za péči o hráče a kurty manželům Koníčkovým.

Za tenisový oddíl

František Jančařík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář