Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisové odpoledne pro žáky a jejich rodiče (květen 2022)

K Mezinárodnímu dni děti každoročně připravujeme pro naše tenisové talenty a jejich rodiče tenisové odpoledne. Tentokrát se tato akce konala trochu dřív, v sobotu 21. května, protože trenéři žáků a mládeže, F. Jančařík a K. Koníček, odjíždí na poslední květnový víkend do Paříže. Tam se koná v pořadí druhý tenisový grandslam sezóny  French Open neboli Roland Garros. Snad tam naši trenéři nasbírají další zkušenosti, které pak mohou uplatnit ve své trenérské práci.

img_1588.jpga.jpgb.jpg

Na naši tenisovou akci s dětmi a rodiči se přihlásilo 12 dospělých a 14 dětí. Byla to největší účast, jakou jsme kdy u takové akce měli. Po krátkém úvodu trenéra F. Jančaříka probíhal volný program. Děti si zahrály poprvé v tomto roce na sokolských kurtech, další trénovaly na tenisové zdi a někteří účastníci si zahráli i košíkovou.

Do dílčích sportovních akcí se aktivně zapojili i někteří z rodičů. Samozřejmě nechybělo ani občerstvení v podobě opékání špekáčků a na stole se objevily buchty, zelenina a jiné dobroty. Děkujeme tímto našim sponzorům MUDr. Elišce Žáčkové a firmě Luděk Jarolím, kteří financovali uzeniny, pečivo a veškeré pití pro děti a rodiče. Poděkování patří i všem rodičům, kdy každý z nich donesl pro všechny nějakou dobrotu.

Myslím, že se akce vydařila a všichni byli spokojení. Svědčí o tom zájem, abychom tuto akci zopakovali i v období školních prázdnin.

Za tenisový oddíl T. J. Sokol Bojkovice
František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky Tenisové odpoledne pro žáky a rodiče 2022

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář