Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní odpoledne pro naši tenisovou mládež a jejich rodiče

26. 6. 2014

 Ve středu 25. června 2014 se konala odložená akce pro naše tenisové naděje. Měsíc červen je nejen svátkem dětí, ale i posledním měsícem školního roku. Než se nám děti na prázdniny rozjedou do letních táborů, na dovolenou či ke svým babičkám, pozvalo vedení T.J. Sokol Bojkovice a tenisového oddílu svoje mladé členy a jejich rodiče na sportovní tenisové odpoledne.

img_0067a.jpg

Rodiče a děti přicházeli do tenisového areálu postupně, protože předtím se nad Bojkovicemi přehnala bouřka a buhudík, netrvala dlouho, takže to naši akci neohrozilo. Ale i tak se dost dětí a rodičů omluvilo.

Pořadatelé připravili pro tenisovou mládež pestrý program, který spočíval nejen ve hře na kurtech, ale probíhaly soutěže v hodu šipek na terč, ve skákání v pytli, v hodu míčem na koš a v hodu tenisovým míčkem na čáru. Nejlepší žáci v jednotlivých soutěžích byli odměněni sladkými cenami.

img_0063a.jpg

Nechybělo ani tradiční občerstvení-grilování špekáčků a mnozí rodičové přinesli ochutnat svoje domácí pečivo, za což jim upřímně děkujeme. Rovněž děkujeme K. Koníčkovi a Elišce Bětíkové za pomoc při přípravě občerstvení.

Sportovní akce se vydařila a věříme, že téměř dvě desítky mladých tenistů a jejich rodičů i pořadatelé byli spokojeni a odcházeli s dobrým pocitem.

Jiří Rapant a František Jančařík

trenéři žákovských kurzů

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Tenisové odpoledne pro mládež

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář