Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobotní odpoledne pro naše tenisové naděje

29. 5. 2016

Tenisový oddíl uspořádal v sobotu 28.června 2016 tenisové odpoledne pro registrované žáky i ostatní děti, které baví tenis. I když se někteří omluvili, přesto se sešlo celkem 10 dětí a rovněž přišli i někteří z rodičů. Účastníci docházeli i průběžně, takže ne všichni jsou na společné fotografii při zahájení tenisového odpoledne.

img_1162ab.jpg

Nejpočetnější kategorií byli starší žáci, kteří mezi sebou odehráli zkrácený turnaj na jeden set. Suverénně zvítězil Michal Šebesta, který všechny zápasy vyhrál poměrem gamů 18 : 2. Michal je jeden z našich dvou členů-žáků, který hostuje v Uh. Brodě v soutěži družstev starších žáků v rámci JMK. Druhým je Michal Vrba, který hraje za Luhačovice v obdobné soutěži mladších žáků.

Ostatní mladší žáci si zahráli tenis mezi sebou nebo s rodiči. Rovněž jsme pro ně připravili zábavné doplňkové soutěže. V hodu na koš zvítězila Ema Kuchařová a v šipkách vyhrál Ondra Šebesta. Vítězové obdrželi sladké odměny. 

Pro všechny účastníky bylo zabezpečeno občerstvení a příjemné posezení, které připravili manželé Koníčkovi a tímto jim za jejich aktivitu a pomoc děkujeme. Rovněž děkujeme našemu příznivci Luďkovi Konvičkovi, který byl nápomocen při organizování soutěží dětí.

Za tenisový oddíl

František Jančařík, trenér žáků

 

Náhledy fotografií ze složky Tenisové odpoledne pro naše naděje