Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proběhl nábor tenisové mládeže

27. 5. 2013

 

   Ve středu 15. května pořádal tenisový oddíl nábor dětí od 5 let a dospělých do tenisové školy, která bude probíhat na antukových kurtech v areálu T.J. Sokolu Bojkovice každou středa a pátek od 16 do 18 hodin.
Nové mladé tenistky a tenisty povede profesionální tenisová trenérka II. třídy Věra Šmilauerová, která ve svých 32 letech je zcela jistě příslibem kvalitní tenisové výuky. Je bývalou vynikající hráčkou, která hrála 1. ligu ve Frýdlantu nad Ostravicí a 2. ligu za TK Fatra Napajedla. Po skončení aktivní hráčské kariéry pracovala 2 roky jak trenérka tenisu ve Velké Británii. Spolu s ní se bude podílet na tréninku nových tenisových nadějí pan Jiří Rapant,trenér III. třídy,  který je také koordinátorem tenisové školy a závodního tenisu.
   Důkazem, že o tenis je v Bojkovicích zájem, budiž jedenáct nových tenisových žáčků a žákyň a to:
- kategorie 5 – 6 let                                                                                       6 dětí
- kategorie   9 – 12 let                                                                                   4 děti
- kategorie   13 – 14 let                                                                                 1dítě
 
Od začátku prázdnin přibudou ještě další děti u kterých se nepodařilo pro zbytek školního roku skloubit tréninkové hodiny s již probíhajícími zájmovými kroužky.
     Děti z tohoto náboru budou rozděleny do skupinek po3 až 4 podle věku a výkonnosti.
     Současně se začínají hlásit i první zájemci z řad dospělých.
 
   I nadále, stejně tak jak ve třech uplynulých letech, pokračuje v tenisovém tréninku skupina DESETI žáčků a žaček pod vedením trenéra III. třídy Františka Jančaříka.
   Tenisový oddíl i nadále počítá s rozšířením tenisové školy dalším náborem v měsíci září. V průběhu sezóny je samozřejmě možné další zájemce přijmout. O probíhající tenisové škole budou informovat plakáty umístěné na našich internetových stránkách,  veřejných vývěskách popř. na DDM, atd.
  
     Za tenisový oddíl si velký dík zaslouží již výše jmenovaní trenéři František Jančařík a Jiří Rapant jako hlavní iniciátoři práce s tenisovou mládeží v rámci Sokolu v Bojkovicích.
 
                                                                                             Tenisový oddíl T.J. Sokol Bojkovice
 

Plakát na nábor

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář