Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přebor tenisového oddílu ve dvouhře žen pro rok 2008

21. 9. 2008

Tenisový přebor oddílu ve dvouhře žen pro rok 2008.

V sobotu 13. září 2008 se konal oddílový přebor ve dvouhře žen, který zároveň stanovil kdo bude nejlepší  tenistkou pro rok 2008.

Turnaj odpovědně připravily jako obvykle Pavla Raková a Andrea Prachařová a pro zúčastnělé tenistky připravily náročné kritéria, ale i pěkné ceny a občerstvení. Škoda, že z různých důvodů chyběly další hráčky oddílu a tak o nejlepší hráčku roku a o první ženský putovní pohár bojovaly jen čtyři nejobětavější.

V první fázi se hrálo  na jednu skupinu každá s každou a vzniklo nějaké pořadí a dál se pokračovalo tak, že hrála vítězka skupiny s poslední a druhá hrála se třetí ve skupině. Vítězky těchto dvou semifinálových zápasů hrály o přebornici oddílu a poražené o třetí a čtvrté místo. 

Skupinu vyhrála bez ztráty setu Pavla Raková, druhá skončila Andrea Košelíková, třetí Andrea Prachařová a čtvrtá Hanka Kovačíková-naše nová členka a začínající hráčka.V prvním  semifinále porazila P. Raková  H. Kovačíkovou a ve druhém A. Košelíková  A. Prachařovou.V boji o třetí místo zvítězila A. Prachařová nad H. Kovačíkovou.

Ve finále se o přebornici roku 2008 utkaly vítězky semifinálových utkání, kde  nakonec po velkém boji zvítězila P. Raková nad A. Košelíkovou 6 : 4, když už prohrávala 0 : 3 ! Pavla zvítězila zaslouženě, protože ani jednou v turnaji neokusila hořkost porážky.

Ceny a putovní pohár předal František Jančařík, který měl určitý dohled nad tímto turnajem. Tímto bych chtěl poděkovat i Tondovi Rakovi, který vypomáhal jako rozhodčí zápasů.

Na závěr jsme všichni poseděli při krásném počasí u dobrého občerstvení.

F. Jančařík                                              Sportu ZDAR a tenisu zvlášť !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář