Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený turnaj ve smíšené čtyřhře 13.7. 2013-výsledky.

14. 7. 2013

Tenisový oddíl při T.J. Sokol Bojkovice uspořádal

v sobotu 13. července 2013

otevřený turnaj ve smíšené čtyřhře.

Na nových kurtech jsme přivítali dvojice z Bojkovic a blízkého okolí. Turnaj měl tak trochu i mezinárodní nádech, protože tenisová partnerka Pavla Hodála přijela až z Vídně.

Protože se nakonec dostavilo 7 párů, rozhodli se organizátoři pro hru v jedné skupině každý s každým a na jeden klasický set. Podle papírových předpokladů na prvenství v turnaji aspirovalo hned několik dvojic, ale nakonec celkem suverénně vyhrála bojkovickorakouská dvojice Hodál+Grögerová, která neztratila v turnaji ani jeden bod. Dobrým výkonem příjemně překvapila paní Grögerová, která mnohdy Pavla Hodála psychicky i sportovně podržela.

Druhé místo obsadil jeden z papírových favoritů manželé Tomancovi ze Šumic a třetí byl domácí pár Steiner+Mandová, kterému se rovněž dávaly velké šance na celkové vítězství.

Takže na předních místech se žádné velké překvapení nekonalo. Z mého pohledu příjemně překvapili naši noví členové manželé Šimoníkovi, kteří dvakrát vyhráli a obsadili konečné 5. místo. Organizátor Mirek Ondrušek při závěrečném vyhodnocení rovněž ocenil i nejstarší dvojici Jančařík(63)+Bugalová(60), která dokázala získat 4 body. 

Tabulka výsledků a celkového pořadí :

 

p7130566c.jpg

Nemáme však radost z toho, že z tenistek oddílu se zúčastnily pouze paní Šimoníková a Mandová. Tato skutečnost potvrzuje již déle trvající krizi našeho ženského tenisu v oddílu.

Organizátoři turnaje připravili pro účastníky turnaje příjemné sportovní a společenské prostředí, za což jim patří dík.

Za tenisový oddíl František Jančařík 

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj ve smíšené čtyřhře 13.7. 2013