Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený turnaj ve dvouhře žen - výsledky

2. 8. 2014

 V sobotu 2.8. 2014 uspořádal tenisový oddíl při T.J. Sokol Bojkovice

OTEVŘENÝ TENISOVÝ TURNAJ VE DVOUHŘE ŽEN

 

img_0185ab.jpg

Velmi aktivní organizátorky Andrea Prachařová, Eliška Bětíková a Hanka Kovačíková pozvaly nevídaný počet hráček z různých končin Zlínského kraje. Celkem 12 tenistek se dostavilo na úvodní zahájení turnaje a přes celodenní vysoké teploty všechny turnaj dohrály.

img_0181ab.jpg

Organizátoři nasadili čtyři papírové favoritky do čela dvou skupin a ostatní hráčky byly dolosovány. Ve skupinách se hrálo každá s každou, takže pět zápasů na každou tenistku byla v takovém počasí pěkná porce. Nasazené hráčky potvrdily svou kvalitu a tři znich Košelíková, Tomancová a Červenková postoupily do semifinále. Tuto semifinálovou trojici překvapivě doplnila domácí Eliška Bětíková, která se věnuje tenisu teprve necelý rok.

Skupinu A vyhrála Helena Červenková před Danou Tomancovou a skupinu B Andrea Košelíková před Eliškou Bětíkovou. Dá se říct, že do finále postoupily dvě nejlepší hráčky, ale výsledek vyzněl překvapivě hladce ve prospěch Červenkové. Rovněž v boji o třetí místo zopakovaly aktérky stejný výsledek ze skupiny a hladce vyhrála Košelíková nad Bětíkovou.

Semifinálové zápasy :

 

zaverecne-zapasy-a.jpg

Zápas o třetí místo:

Andrea Košelíková - Eliška Bětíková    6 : 1

Závěreční finále: 

Helena Červenková - Dana Tomancová   6 : 0 

Na závěr si vedle organizátorek zaslouží poděkování všechny hráčky, kdy musely překonat horké klíma a mnohdy si sáhnout na dno svých sil. Proto po zásluze mají všechny svoje místo ve fotogalerii. Dále za aktivní pomoc při občerstvení děkujeme Anežce Koníčkové.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Vladimíra Chmelařová, 3. 8. 2014 18:41)

Ráda bych touto cestou moc poděkovala Elišce za pozvání na skvělý turnaj, Františkovi za profesionální tabulkový zápis a Anežce za podporu našeho pitného a stravovacího režimu. Bezva prostředí, atmosféra, pořatelům patří zlatá medaile. Jen příště tolik netopte.
Jinak máte moc hezké webovky, děláte spoustu akcí a to je dobře. Jen tak dále!

Poděkování

(Andrea Prachařová, 3. 8. 2014 15:57)

Moc děkujeme Františkovi Jančaříkovi za pomoc při organizaci turnaje :-)