Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený turnaj ve dvouhře žen - 19.9. 2015

OTEVŘENÝ TURNAJ  VE DVOUHŘE ŽEN 

V sobotu 19.9.2015 se na kurtech T.J. Sokol Bojkovice konal otevřený turnaj ve dvouhře žen. Turnaj se odehrával v náhradním termínu, možná tedy i proto v menším obsazení. Sešlo se celkem šest hráček, z čehož tři hráčky přijaly pozvání na turnaj a tři domácí hráčky reprezentovaly ženskou část tenisového oddílu T.J. Sokol. Všechny hráčky změřily své síly ve vzájemných utkáních v jednosetové hře do šesti bodů, v případě stavu hry 6:6 pak rozhodoval tiebreak. Příznivé počasí umožnilo všem hráčkám odehrát bez problémů po pěti utkáních.

Na třetím místě se umístila nejlepší z domácích Věra Šimoníková. Druhé místo obsadila Dana Tomancová a vítězkou celého turnaje se stala Helena Červenková. Prvním třem hráčkám byly předány ceny a poháry, jako upomínka na jejich úspěch v tomto turnaji.

Gratulujeme hráčkám, které se umístily na prvních třech příčkách a děkujeme i ostatním tenistkám za účast na turnaji. Poděkování patří také organizátorkám turnaje a paní Anežce Koníčkové za pomoc z přípravou občerstvení a zázemím pro hráčky.

Za organizátorky turnaje

Eliška Bětíková