Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený tenisový turnaj ve smíšené čtyřhře ze dne 16.7. 2016

V sobotu 16.7. 2016 proběhl na sokolských kurtech tradiční tenisový turnaj smíšených párů. Z původně nahlášených dvanácti dvojic se nakonec dostavilo sice jen devět, ale systém na jednu skupinu každý s každým, sliboval zajímavý průběh turnaje. Z počátku nám bylo nakloněno i velmi příznivé počasí. Ale bohužel toto nám po celý turnaj nevydrželo a museli jsme kvůli dešti zápasy dvakrát přerušit. Nakonec organizátoři kvůli trvajícímu dešti rozhodli zastavit turnaj úplně. Asi jedna třetina zápasů se neodehrála a těžko bylo najít způsob jak spravedlivě turnaj vyhodnotit. 

img_1292ab.jpg

Hlavní organizátor Karel Koníček proto rozhodl rozdělit připravené ceny bez ohledu kdo mohl být první nebo poslední. Nebyly podány žádné námitky a myslíme, že všichni byli spokojeni. Pátrali jsme v minulosti a nepamatujeme, že bychom někdy nějaký turnaj nedohráli. Ale počasí nejde naplánovat, ani mu poručit. Všechny odehrané zápasy jsou uvedeny v tabulce.

Děkujeme všem přítomným hráčům a hráčkám, že vydrželi tento dlouhý turnaj, byť nedokončený a proto si všechny dvojice zaslouží, aby byly v naší fotogalerii. Už tradičně musíme pochválit manžele Koníčkovi za přípravu turnaje a za celodenní občerstvení pro hráče. Starosta Sokola Ing. Pavel Křižka poděkoval všem za účast a pozval je na další tenisová klání, které na našich kurtech proběhnou.

Za tenisový oddíl  F. Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky Otevřený turnaj v mixu 16.7. 2016