Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený tenisový turnaj ve čtyřhře mužů 23.7. 2016

Organizátoři tohoto tenisového zápolení pozvali na předposlední sobotu měsíce července deblové dvojice z Uh. Brodu, Slavičína, Starého Hrozenkova, Nezdenic, Šumic a dvojice z domácího tenisového oddílu. Turnaj měl původně probíhat jako mezinárodní, ale nakonec se tenisté ze Slovenska omluvili.

img_1318b.jpg

Osm dvojic hrálo na jednu skupinu každý s každým, na jeden klasický set. Tento turnaj měl své papírové favority, ale i ti se nakonec přesvědčili, že nemá nikdo nic dopředu jisté. Žádná dvojice se nevyhnula porážce a většina zápasů měla vyrovnaný průběh.

Turnaj nejlépe zvládla domácí dvojice Koníček+Hodál, která obsadila i přes jednu prohru první místo, na druhém místě skončili Pražan+Šebesta a třetí místo obsadila rovněž domácí dvojice Křižka+Rapant, kteří dlouho drželi naději na celkové vítězství, ale tenis se hraje opravdu až do posledního míče. Výsledky všech zápasů a pořadí dvojic, jsou uvedeny v tabulce ve fotogalerii.

Celá tenisová sobota měla dobrý průběh, počasí na rozdíl od minulého turnaje vydrželo. Po celou dobu turnaje pečovali o hráče manželé Koníčkovi. Všichni účastníci obdrželi od pořadatelů věcné odměny.

Za tenisový oddíl F. Jančařík