Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nově zrekonstruované antukové kurty byly slavnostně otevřeny

V sobotu 4.5.2013 byly po realizaci generální opravy znovuotevřeny antukové kurty v našem areálu na ulici Mánesova v Bojkovicích. Slavnostního zahájení se zúčastnili mimo široké veřejnosti starosta a místostarosta Bojkovic, starosta družební obce Trenčianská Turná, exhejtman zlínského kraje pan Libor Lukáš, zástupce Župy Komenského ve Zlíně, zástupci z družebních tenisových oddílů z Bánova na Slovensku a Šumic, předseda TJ Bojkovice a další vzácní hosté. Začátek akce byl ve 14 hod. Celý program moderovala Květa Ogrodníková, která po úvodním vystoupení mužského pěveckého sboru Vavřineček přivítala hosty slavnostního otevření. Poté následovaly proslovy starosty T.J. Sokol, starosty města Bojkovic a předsedy představenstva akciové společnosti EKKL, která byla generálním dodavatelem prací. Tito tři pak společně přestřihli pásku, která symbolicky uzavírala areál. Prvními tenisovými údery starosty bojkovského Sokola Pavla Křižky, předsedy představenstva firmy EKKL a.s. Petra Klára, hospodáře T.J. Sokol Bojkovice Karla Koníčka a našeho podporovatele bývalého hejtmana Libora Lukáše byl slavnostně "pokřtěn" nový antukový povrch v opraveném areálu. 

Jedním z hlavních bodů programu byla tenisová exibice extraligových tenisových hráčů Filipa Brtnického a Davida Krčmáře. Po jejich zápase následovala na třech kurtech ukázka tenisových tréninků mládeže a na čtvrtem volejbalovém kurtu si s chutí zahráli volejbal členové naší T.J.

Významným zpestřením odpoledne byl rovněž zápas moderátora a baviče Josefa Náhlovského se svým synem proti našim mladým tenistům resp. další tenisová utkání, která postupně na jednostlivých kurtech probíhala. 

Vzhledem k tomu, že počasí nám přálo  myslíme si, že cca 250 lidí, kteří areál průběžně navštívili bylo spokojeno a ohňostroj, který akci ve večerních hodinách uzavřel byl důstojnou tečkou za sobotním dnem.