Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše tenisová dvojice Jančařík/Ondrušek obhájila loňské prvenství v Šumicích

Tenisový oddíl Šumice uspořádal pro seniory turnaj s názvem „Mezinárodní turnaj 120+ ve čtyřhrách”. Součet věků spoluhráčů musel činit 120 let a více. Patrony tohoto turnaje jsou TO ŠUMICE a T. J. SOKOL BOJKOVICE.

ucastnici-turnaje.jpg

Zúčastnilo se celkem 8 dvojic ze Šumic, Bojkovic, Slavkova, Dolního Němčí, Lhotky a Trenčianské Turné a Bánova (Slovensko). Hrálo se za podmračeného počasí, odpoledne spadlo několik kapek, ale ani to neubralo nic na zapálení pro hru. Hrálo se na jednu skupinu, začátek setu od stavu 1:1, nejstarší dvojice-oba hráči měli nad 70 let, měla náskok 3:1. Naše dvojice Jančařík/Ondrušek obhájila loňské vítězství v turnaji, ale tentokrát to bylo o mnoho těžší. Například hned v prvním zápase prohrávali naši hráči 2:5, ale bojovností jej otočili. Náš další hráč K. Koníček obsadil s parťákem P. Běťákem pěkné třetí místo. Dvojice na druhém až čtvrtém místě měly stejně bodů.

Celkové pořadí:

  1. Ondrušek, Jančařík
  2. Bobčík, Chovanec
  3. Běťák, Koníček
  4. Kováč, Tanáč
  5. Kalous, Javor
  6. Andrašík, Ščevlík
  7. Morvai, Mrkvica
  8. Palacka, Palan

Všichni účastníci obdrželi od pořadatelů věcné odměny. Zvláštní poděkování patří pořadatelům panu Běťákovi a panu Koníčkovi za přípravu turnaje a pohoštění. Příští ročník tohoto turnaje se uskuteční na kurtech T. J. Sokolu Bojkovice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář