Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše dvojice Ondrušek-Jančařík vyhrála ŠUMICE OPEN-mezinárodní turnaj čtyřher

Tenisový oddíl Šumice uspořádal v sobotu 30.7. 2016 pro tenisové seniory turnaj s názvem Šumice Open 120+ ve čtyřhrách (tzn. že součet roků spoluhráčů musel činit 120 roků a více).

sumice-open-2.jpg

Turnaje se zúčastnilo celkem 7 dvojic a to ze Šumic, Bojkovic, Slavkova, Dolního Němčí, Lhotky a Trenčianské Turné. Hrálo se za krásného letního horkého počasí a bylo se na co dívat. Zápasy byly většinou vyrovnané a v mnoha utkáních rozhodovala zkrácená hra.

Naše dvojice Ondrušek+Jančařík rozhodně nepatřila mezi favority, víc se věřilo dvojici Koníček+Velecký, kteří zahráli výborně nedávno na obdobném turnaji u nás. Ale tenis někdy nemá logiku, někdy se zadaří nad očekávání a někdy přijde den, kdy to zkrátka nejde.

Dojmy hráče F.J. - „Vůbec se mně na turnaj nechtělo, bál jsem se očekávaného vedra, navíc bylo ráno babičce velmi těžko a nikdo nebyl doma. Ale nakonec jsem jel. S Mirou jsme zahráli neuvěřitelně dobře, celý turnaj jsme odehráli v pohodě a bez vážného výpadku. Je to pro mě neuvěřitelné, vyhráli jsme turnaj bez ztráty bodu. V těchto dnech si připomínám 10.výročí mého účinkování v bojkovickém Sokole, tak lepší dárek jsem si nemohl přát. Omlouvám se Vám za trochu emocí, ale možná to byl poslední turnaj v mém životě, který jsem vyhrál. Díky všem tenisovým příznivcům. Jsem rád, že jsem mezi Vámi a snad mi zdraví umožní, že ještě alespoň ty čtyřhry budu pár let hrát”.

Celkové pořadí:

  1. Ondrůšek, Jančařík
  2. Kováč, Tanáč
  3. Kalous, Javor
  4. Bobčík, Chovanec
  5. Bosák, Kadlček
  6. Koníček, Velecký
  7. Běťák, Kudela

Všichni účastníci obdrželi od pořadatelů věcné odměny. Za přítomné hráče děkuji Pavlovi a Laďovi za přípravu a zdárný průběh tohoto turnaje.

 

Náhledy fotografií ze složky Šumice Open-mezinárodní turnaj čtyřher

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Pavel Křižka, 1. 8. 2016 15:42)

Tobě i Mirkovi velká gratulace k překvapivému vítězství. Je vidět, že práce s tenisovou mládeží Tě udržuje ve skvělé herní kondici. Jen tak dále...