Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celoroční oddílový tabulkový turnaj ve dvouhře mužů - výsledky.

18. 10. 2014

 Tento turnaj se konal podle plánu tenisového oddílu T.J. Sokol Bojkovice a probíhal od května do konce září letošního roku. Do turnaje se přihlásilo sedm statečných tenistů, kteří projevili zájem změřit si své tenisové umění s ostatními hráči oddílu bez rozdílu věku.

Očekávali jsme, že zájem bude větší, ale turnaj byl dobrovolný a ne každému asi tento systém vyhovoval. Snad příští rok bude větší zájem i účast.

Z přihlášených účastníků je třeba vyzvednout aktivitu Lukáše Steinera, Pavla Křižky a Dana Šebestu, kteří odehráli všechna svá utkání. Lukáš Ondrušek a Marek Bartošík odehráli 4 zápasy a Pavel Hodál a Franta Jančařík 3 zápasy.

Jen připomínám, že v případě 1:1 na sety se hrál velký TB. Za výhru ve dvou setech byly 3 body, za výhru v TB 2 body a poražený v TB získal 1 bod.

Tabulkový turnaj vyhrál zaslouženě Lukáš Steiner, který ze šesti zápasů ztratil pouze jeden bod. Na druhém místě se umístil Pavel Křižka a třetí byl trochu překvapivě Dan Šebesta, který sbíral body i v prohraných TB.

Věříme, že v příštím roce přitáhne tabulkový turnaj více hráčů našeho oddílu a ti kdo se přihlásí odehrají všechny svoje zápasy.

Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se ! 

Úplné výsledky jsou v přiložené fototabulce.

Za tenisový oddíl

František Jančařík

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Celoroční tabulkový turnaj mužů

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář