Jdi na obsah Jdi na menu
 


Burčákový turnaj ve čtyřhrách

4. 10. 2016

V sobotu 1.10.2016 proběhl na našich kurtech za krásného podzimního počasí tenisový turnaj ve čtyřhrách pod názvem BURČÁK CUP Kopanice vs. Haná, pořádaný tenisty ze Starého Hrozenkova.

Kromě hráčů ze Starého Hrozenkova a Horních Moštěnic se turnaje zúčastnili i "přespolní" hráči ze Slovenska. Za náš oddíl byli na turnaj pozváni Pavel Hodál a správce Karel Koníček, který dostal za spoluhráčku jednu ze dvou přihlášených žen.

Jedenáct párů bylo rozděleno do dvou skupin. Náš Karel Koníček skončil ve skupině na druhém místě. Pavel Hodál se svým spoluhráčem ze Starého Hrozenkova měli smůlu v koncovkách (třikrát prohráli v tiebreacích). Ve skupině obsadili až čtvrté místo a ve čtvrtfinále tak narazili na vítěze druhé skupiny, se kterými bohužel prohráli a turnaj pro ně skončil. Naopak Karel Koníček s partnerkou Simonou si dobrou hrou zajistili semifinále. I to s přehledem zvládli a překvapivě postoupili do finále, kde je čekal zatím neporažený pár. Dobrou hrou Simony a snaživým výkonem Karla tento smíšený pár slavil nečekaný úspěch a po vítězství 7-5 se stal nakonec celkovým vítězem turnaje.

K dobrému náladě a kvalitním výkonům všech se popíjel kvalitní burčák, který k tomuto období, potažmo turnaji neodmyslitelně patří. Dík patří i organizátorům za pohoštění a krásné poháry. Tak zase za rok.

 

Náhledy fotografií ze složky Burčák cup 1.10.2016