Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce tenisového oddílu od zahájení sezony do konce května 2011

14. 6. 2011

 Tenisový oddíl T.J. Sokol Bojkovice vstoupil do letošní sezony aktivně a  z náročného plánu činnosti proběhly tyto akce:

Úpravy kurtů a okolí - absolutní většina členů oddílu se aktivně zapojila do plnění svých brigádnických hodin a mnozí si již splnili danou kvótu 15 hodin. Provedlo se prodloužení prostoru za kurty,  rekonstrukce sítí za kurty, úpravy a vybavení klubovny, která je nyní již na patřičné úrovni, vyrovnání terénu na prvním nádvoří a zasetí trávy, úprava kolem vstupní brány apd. 

  7. května - proběhlo ve spolupráci s DDM zábavné sobotní odpoledne s názvem  "Pohádkový les". Zúčastnilo se ho desítky dětí i s rodiči, kdy na Valše pod zámkem byly připraveny různé soutěže a v areálu Sokola pak následovalo posezení u ohně a opékání.

Štěpánka Víceníková a Anežka Koníčková připravili pro účastníky pěkný stánek s občerstvením a Karel Koníček s Frantou Jančaříkem pomáhali se zabezpečením ohně .

   21. května - se uskutečnil první místní turnaj ve čtyřhře mužů 85. Zúčastnilo se 6 dvojic z členů našeho oddílu, což je účast velmi pěkná. Dá se říct, že turnaj neměl vyloženého favorita a tomu odpovídal i průběh. Některé výsledky byly opravdu překvapivé a potvrzuje to, jak je tenis pěkný a nevyzpytatelný sport. 

Z vítězství se nakonec radovala dvojice Kaplan Jiří st.+Steiner Lukáš, kteří prošli turnajem s jednou prohrou, stejně jako dvojice Křižka Pavel+Jančařík Franta na druhém místě. Třetí skončili Bartošík Martin+Hodál Pavel.                                                                                  Poděkování si zaslouží organizátoři turnaje - Martin B. , Jára V. a Petr K.  

Konečné pořadí:                                                                                                  

1. Kaplan st. + Steiner                                                                                  

2. Křižka + Jančařík  

3. Bartošík + Hodál                                                                            

4. Vítek + Krahula  

5. Velecký + Kaplan ml.  

6. Fiala + Krejzlík    

   31. května - kácení máje spojené s hrou na kurtech a posezením i pro rodinné příslušníky. Jednoduchá a pěkná akce z které měli přítomní členové určitě dobrý pocit.    

Zahájení tabulkového turnaje obou věkových kategorií  

Mnozí hráči obou kategorií se již zapojili a odehráli své první zápasy. Je třeba, aby se přidali i ostatní, kteří nemají odehrán žádný zápas.    

Zahájení kurzů žáků -  trenér  F. Jančařík zahájil tento rok kurzy s devíti žáky ve čtyřech skupinkách. Všichni byli účastníky i v loňském roce. Z časových důvodů ani nebylo v plánu počet žáků rozšiřovat. Na základě rozhodnutí členské schůze se všichni žáci stali řádnými členy T.J. Sokol Bojkovice.                                                                                                            

Přidal jsem pár fotografií z  uvedených akcí.

Pro ty, kdo sem často nechodí, tak klepněte na níže uvedený odkaz a ještě znovu na první fotografii a ukáže se vám zvětšený náhled, který je působivější. Pak už jen klikejte na šipku vpravo u snímku.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pochvala

(karel, 19. 6. 2011 19:10)

Franto patří ti dík.