Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. ročník otevřeného tenisového turnaje ve smíšené čtyřhře

20. 7. 2015

Tenisový oddíl při T.J. Sokol Bojkovice přivítal na svých kurtech

v sobotu 18. července 2015 smíšené dvojice z různých koutů Zlínského kraje.

Navzdory téměř tropického počasí se do turnaje přihlásilo dvanáct párů, které byly rozděleny do dvou skupin. Do čela skupin byly nasazeny finálové dvojice z loňského 8. ročníku, domácí Steiner+Mandová a česko-rakouský tandem  Hodál+Grögerová, ostatní páry se dolosovaly. Do semifinále postupovaly první dvě dvojice z každé skupiny a vítězové skupin hráli s druhými protější skupiny.

Nasazené dvojice svoji úlohu favoritů potvrdily, vyhrály svoje skupiny se ztrátou pouze jediného bodu a postoupily do semifinále. Šanci na semifinálovou účast mohlo mít teoreticky více párů, ale nakonec svými spolehlivými výkony si účast v semifinále vybojovali Masařík+Kadlicová a Libra+Moravcová, kteří ve skupinách prohráli pouze s vítězi skupin.

Semifinálové zápasy:

Hodál+Grögerová  -  Libra+Moravcová  6 : 4

Steiner+Mandová  -  Masařík+Kadlicová  6 : 2

Zápas o 3.-4. místo: 

Masařík+Kadlicová  -  Libra+Moravcová  6 : 2

Finálový zápas:

Steiner+Mandová  -  Hodál+Grögerová  6 : 3

Dál se hrálo ještě o 5.-6. místo, kde pár manželů Červenkových porazil manžele Kuchařovi 6:2. Zápasy o další místa se kvůli horku nahrály. Ostatní podrobné výsledky jsou uvedeny v tabulkách ve fotogalerii.

Pořadatelé děkují všem zúčastněným za účast, protože hrát skoro celý den v takových klimatických podmínkách si vyžadovalo vynaložit velké sportovní úsilí i morálního ducha.

Tradičně děkujeme správcům manželům Koníčkovým za přípravu občerstvení a péči o účastníky turnaje a o průběžnou údržbu kvalitního stavu kurtů. Rovněž patří dík organizátorům turnaje za jeho přípravu a zdárný průběh.

Za tenisový oddíl F. Jančařík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář