Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. ročník otevřeného turnaje ve smíšené čtyřhře

  Tenisový oddíl při T.J. Sokol Bojkovice uspořádal v sobotu 19. července 2014

otevřený turnaj ve smíšené čtyřhře

Turnaje se zúčastnilo 9 smíšených dvojic. Pořadatelé rozdělili 9 párů do dvou skupin. Ve skupině se hrálo každý s každým a o vítězi ve skupině rozhodoval počet získaných bodů za vítězství a jeden bod za prohru v TB. Objevily se i nové tváře, ale do závěrečných zápasů přece jen postoupili papíroví favorité. Do svého prvního turnaje nastoupila naše nová členka Eliška Bětíková a je pochopitelné, že se svým trenérem zatím na zkušené dvojice nestačili. Z Rakouska přijela opět paní Grögerová a s Pavlem Hodálem obhajovali loňské prvenství. I tentokrát se spolu dostali až do finále, ale tam nestačili na suverény turnaje Steiner+Mandová.

p1013359b.jpg

Zápasy měly pěknou sportovní úroveň a nedá se říct, že došlo k nějakému většímu překvapení. Snad trochu překvapením skončil boj o třetí místo, kdy dvojice Machuča+Malasková porazila pár Koníček+Vítková a oplatili jim tak porážku ze skupiny.

Vítězi skupin se stali: Steiner+Mandová  a  Koníček+Vítková 

Finálový zápas : Steiner+Mandová  :  Hodál+Grögerová  6 : 0

Ostatní podrobnější výsledky jsou uvedeny v tabulkách fotogalerie.

Organizátoři turnaje Mira Ondrušek, Andrejka Košelíková, Veronika Mandová a Pavel Hodál pro nás připravili nejen pěknou sportovní akci, ale i příjemné posezení po skončení turnaje.

Za TO F. Jančařík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář