Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. ročník halového turnaje tenisových legend ve čtyřhře mužů

Máme teprve za sebou první měsíc letošního roku a už je za námi první tenisový turnaj. Z iniciativy Karla Koníčka a Pavla Běťáka ze Šumic se konal v tenisové hale Sportklubu Niva v Pitíně 5. ročník tenisových legend ve čtyřhře mužů. Legend proto, že všichni účastníci měli přes 60 let a jeden přes 70 let. Vzhledem k tomu, že se hrálo pouze na jednom kurtu, pořadatelé pozvali čtyři dvojice. Hrálo se v jedné skupině každý s každým na jeden klasický set.

ucastnici-turnaje.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sešli se loňští i předloňští vítězové, favorité se proto hledali těžko. Mezi adepty na titul patřila především dvojice Koníček/Běťák a také nově vytvořený pár Jančařík/Kováč z Trenčianské Turné. Ani vítězové z roku 2017 Chovanec/Bobčík nebyli bez šancí. Překvapit mohla i čtvrtá dvojice Velecký/Kalous.

Nakonec šlo vše podle předpokladů a v posledním rozhodujícím zápase na sebe narazily dvojice papírově nejsilnější. Koníček s Běťákem porazili Jančaříka s Kováčem a stali se vítězi 5. ročníku bez ztráty bodů. Na druhém místě skončila poražená dvojice, třetí byli Chovanec/Bobčík a čtvrtí Velecký/Kalous.

vitezove-turnaje-konicek-betak.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Touto cestou chci poděkovat nejen všem účastníkům a organizátorům turnaje, ale i správkyni sportovního areálu Marcelce Berčíkové za vytvoření příjemných sportovních podmínek i za pomoc při občerstvení hráčů.

Za tenisový oddíl T. J. Bojkovice
František Jančařík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář