Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. ročník mezinárodního turnaje - čtyřhra muži nad 120 let

28. 6. 2014

 V sobotu 28. června 2014 jsme přivítali na našich kurtech přihlášené dvojice, aby jsme odehráli

2. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře mužů nad 120 let

Pro nezasvěcené to znamená, že oba hráči musí mít v tomto roce nad 50 let, ale zároveň součet roků obou hráčů ve dvojici musí být minimálně 120 let. Takže v podstatě už jde opravdu o tenisové veterány, protože u některých hráčů přesáhl věk i sedmdesátku.

Pozvání přijalo pět dvojic ze Slovenské republiky - Bánov 4 a Trenčianská Turná 1 dvojice, dále se zúčastnila jedna dvojice ze Šumic a Slavkova a tři domácí páry.

img_0079-c.jpg

Hrálo se na dvě skupiny každý s každým. Zápasy byly celkem vyrovnané a mohl zvítězit kdokoliv. Ze skupiny postupovaly první dvě dvojice do semifinále, vítězové postoupili do finále a poražení hráli o 3. místo. Dvojice na dalších místech v tabulce skupin hrály o konečné umístění.

Do finále se nakonec probojovaly domácí dvojice Koníček+ Kaplan a slavkovský pár Bobčík+Chovanec. V pěkném utkání naše dvojice překvapila a po boji zvítězila.

V boji o třetí místo porazila šumická dvojice Běťák+Kalous slovenskou dvojici Ostrožlík+Štěvlík.

Jak to vše probíhalo ukazují fototabulky, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Na závěr bychom chtěli poděkovat zejména našim slovenským přátelům, že absolvovali dalekou cestu na tento turnaj, dále organizátorům J. Kaplanovi,  K. Koníčkovi, J. Veleckému a rovněž A. Koníčkové za obsluhu při občerstvení.

Za tenisový oddíl T.J. Sokol Bojkovice

F. Jančařík

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář