Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. ročník tenisového turnaje O pohár starosty

17. 9. 2017

V sobotu 16. září 2017 se na našich kurtech uskutečnil již 17. ročník tenisového turnaje O pohár starosty města Bojkovic ve dvouhře mužů. Turnaje se stejně jako loni zúčastnilo 13 hráčů. Některé potenciální účastníky bohužel odradilo deštivé počasí, kvůli kterému muselo být zahájení turnaje posunuto až na 10 hodin.

Slavnostního zahájení turnaje se zúčastnil starosta Bojkovic Petr Viceník, který přivítal účastníky turnaje a popřál jim hodně úspěchů. Rovněž poděkoval Sokolu Bojkovice za jeho aktivity v oblasti sportu pro širokou veřejnost. Poté již starosta Sokola Pavel Křižka seznámil hráče se systémem turnaje a pořadím zápasů. Vzhledem k počtu účastníků byly vytvořeny tři skupiny (dvě po čtyřech hráčích a jedna pětičlenná) s tím, že do čtvrtfinále postoupí dva nejlepší hráči z každé skupiny + třetí hráč z pětičlenné skupiny + lepší z hráčů na třetím místě ze čtyřčlenných skupin.

Po odehraných skupinách se ve čtvrtfinále utkaly dvojice Hodál Pavel - Kaplan Honza (2-6), Miklas Milan - Bachůrek Jarda (6-3), Krátký David - Bušo Petr (7-5), Křižka Pavel - Maštalíř Jiří (3-6). V semifinále pak Miklas porazil Kaplana 6-4 a Krátký Maštalíře 6-3. Ve finále porazil Miklas Krátkého 6-2 a minimálně na další rok získal putovní pohár pro vítěze turnaje do svého držení. V boji o 3. místo oplatil Jirka Maštalíř porážku z loňského finále Honzovi Kaplanovi (6-1). Počasí nakonec vydrželo přesně do ukončení finálových zápasů v 17 hodin. Poté se již na naše kurty začal snášet vytrvalý déšť.

Kromě putovního poháru pro vítěze si hráči na prvních třech místech odnesli i další věcné ceny a poháry. Drobné ceny byly připraveny pro všechny účastníky turnaje. Tímto bychom chtěli poděkovat městu Bojkovice za podporu, kterou tomuto turnaji věnovalo a rovněž restauraci Hvězda, která uvařila pro účastníky turnaje výborný guláš.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj o pohár starosty 2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Dave Short, 18. 9. 2017 16:53)

Děkujeme za skvělou organizaci, dobrou slivovici a těšíme se na další ročník!