Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. ročník tenisového turnaje ve smíšené čtyřhře

V sobotu 18. června 2022 se konal již 16. ročník tenisového turnaje mixů. Z původně deseti přihlášených dvojic se na turnaj bohužel dostavilo pouze sedm dvojic. Organizátoři proto rozhodli, že se bude hrát na jednu skupinu každý s každým na jeden set. Zúčastnění tenisté byli vesměs ze Zlínského kraje, ale manželé Kaprasovi přijeli až z Prahy.

img_1644.jpgb.jpg

Před turnajem byly šance na vítězství otevřeny pro několik dvojic. Vývoj turnaje ale postupně ukazoval, kdo bude patřit mezi nejlepší. Turnaj nakonec docela suverénně vyhrála mladá dvojice Novosad, Málková bez ztráty bodu. Druhé místo obhájila z minulého roku dvojice Machuča, Malasková. Třetí místo obsadil pár Matyáš, Brogowská, vítězové několika předcházejících ročníků. Ostatní podrobnější výsledky jsou uvedeny v konečné tabulce ve fotogalerii.

Turnaj se vydařil, počasí nám přálo, tenisté hráli odpovědně a nebylo potřeba řešit nějaké sporné situace. Poděkování patří všem zúčastněným tenistům a hlavně organizátorům manželům Koníčkovým, kteří připravili pro účastníky pěkné ceny a celý turnaj pečovali o účastníky po stránce občerstvení. Poděkování patří i hlavnímu sponzorovi turnaje firmě Imtradex za dodání pěkných cen, dále Božence Soukeníkové za napečené dobroty i dalším tenistům, kteří přinesli něco na občerstvení pro všechny účastníky.

Za tenisový oddíl
František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky Mixy 2022 16. ročník

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář