Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. ročník tenisového turnaje ve smíšené čtyřhře 2021

V sobotu 10. července 2021 se uskutečnil na tenisových kurtech T. J. Sokol Bojkovice již 15. ročník ve smíšené čtyřhře. Pořadatelé pozvali celkem osm párů z našeho kraje. Dvojice byly rozděleny do dvou čtyřčlenných skupin, kde se hrálo každý s každým na klasický set. Favoritů před turnajem bylo více, zápasy tak byly očekávány s velkým zájmem.

Žlutou skupinu vyhráli manželé Kuchařovi s jednou prohrou, kdy je porazil až čtvrtý pár ve skupině, manželé Hapalovi. Modrou skupinu vyhrála bez ztráty bodu dvojice Velecký, Kuchařová ml. Pak se již hrálo podle pavouka, první dvojice obou skupin se čtvrtými, druzí se třetími atd.

mixy-2021.jpg

Semifinále
Velecký, Kuchařová ml.  vs.  Červenkovi  6:3
Kuchařovi  vs.  Matyáš, Brogowská  6:1

Finále
Velecký, Kuchařová ml.  vs.  Kuchařovi  6:3

Všichni tenisté se shodli, že se turnaj vydařil, a to včetně počasí. Poděkování si zaslouží jak všichni účastníci, tak i hlavní sponzor turnaje firma IMTRADEX s.r.o. Mimořádné poděkování jménem všech hráčů patří organizátorům turnaje manželům Koníčkovým, kteří turnaj nejen řádně připravili, ale také se pečlivě starali o účastníky turnaje po stránce občerstvení. Na závěr turnaje předal Karel Koníček podle pořadí dvojic pěkné ceny od prvního až do posledního místa.

Za tenisový oddíl František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky Mixy 10. 7. 2021

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář