Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře mužů 2021

V sobotu 12. června připravil a uspořádal náš správce Karel Koníček s manželkou Anežkou 15. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře mužů s mezinárodní účastí. Turnaje se zúčastnilo osm dvojic, z toho jedna dvojice byla ze Slovenska. Tentokrát je třeba pochválit účast našich tenistů, kdy se turnaje zúčastnilo pět členů tenisového oddílu.

foto-do-clanku-2.jpg

Pozvané dvojice byly rozděleny do dvou skupin, hrálo se každý s každým na jeden klasický set. Červenou skupinu vyhrála bez ztráty bodů dvojice Červenka/Smrtka, modrou skupinu ovládla rovněž suverénně dvojice Šmíd/Šachl. V dalších kolech bojovaly v semifinále dvě nejlepší dvojice z každé skupiny.

Semifinále:
Matyáš/Švestka vs. 
Šmíd/Šachl 6:1
Matějíček/Slovák vs. 
Červenka/Smrtka 6:4

Finále:
Matyáš/Švestka vs. Matějíček/Slovák 6:4

O 3. místo:
Šmíd/Šachl vs. Červenka/Smrtka 6:1

Další dvojice bojovaly o konečné pořadí o 5. až 8. místo. Je třeba připomenout, že vítězná dvojice Matyáš/Švestka vyhrála tento turnaj již potřetí za sebou.

Počasí nám přálo, takže žádné prostoje nebyly. Všichni hráči přistupovali k utkáním odpovědně, nebylo potřeba řešit žádné problémy. Nejstarším účastníkem turnaje byl domácí František Jančařík, který se i ve věku 71 let do turnaje rád zapojil.

Poděkování za přípravu turnaje a vzornou péči o hráče po stránce organizační a občerstvení patří manželům Koníčkovým. Rovněž děkujeme hlavnímu sponzorovi turnaje firmě IMTRADEX a.s.

Tenisový oddíl T. J. Sokol Bojkovice
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář