Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. ročník turnaje ve čtyřhře mužů

14. 6. 2020

V sobotu 13. 6. 2020 se uskutečnil 14. ročník tenisového turnaje ve čtyřhře mužů. Turnaje se zúčastnilo celkem 9 dvojic. Bohužel z Bojkovic to byla jen jediná, a to Křižka, Rapant, která po boji vypadla ve čtvrtfinále s pozdějšími vítězi Matyášem a Švestkou (4:6). Dvojice byly rozděleny do dvou skupin (bílá, modrá). Bílou čtyřčlennou skupinu ovládli pozdější vítězové, modrou skupinu pak poražení finalisté Krátký, Bulejko. Výsledky jednotlivých čtvrtfinálových a semifinálových utkání naleznete ve fotogalerii. 

Jak už je uvedeno výše, první místo obhájila dvojice Matyáš, Švestka, druhou příčku obsadil pár Krátký, Bulejko, třetí bylo duo Pöschl, Michálek a čtvrté místo zbylo na dvojici Kociňák, Mikeska.

Během dne bylo úmorné horko, a tak byl turnaj fyzicky dosti náročný. Prudký déšť se naštěstí spustil až po skončení akce. Závěrem děkujeme jednak manželům Koníčkovým za vzorné zorganizování letošního ročníku, jednak hlavnímu sponzorovi turnaje firmě Imtradex, a. s.

ucastnici-turnaje_debly2020_cerven.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochvalu

(Koníček , 16. 6. 2020 21:22)

Sobotní turnaj byl co do kvality hráčů na vysoké úrovni a jen mne mrzí že z našeho oddílu se zúčastnili jen pavel Křížka a jura rapant a hlavně pro pavla to bylo velmi náročné neboť ve čtvrtek ještě spal ve Švédsku tímto mu patří velký dík