Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. ročník tenisového turnaje ve smíšené čtyřhře

V sobotu 4. 7. 2020 se na tenisových kurtech T. J. Sokol Bojkovice uskutečnil 14. ročník turnaje ve smíšené čtyřhře. Sešlo se 13 dvojic z našeho kraje a dvojice manželů Kaprasových byla dokonce až z Prahy. Potřetí za sebou se zúčastnil nejstarší pár Hrňová, Šašinka, kterým je hodně přes 70 let. Třetím sedmdesátníkem byl domácí tenista František Jančařík.

Tenisté byli rozděleni do tří skupin, kde se hrálo každý s každým na jeden klasický set. Do dalších bojů postoupily dvě nejlepší dvojice ze dvou čtyřčlenných skupin a jedna dvojice z třetího místa s nejlepším skóre a první tři dvojice z třetí pětičlenné skupiny. Horkým favoritem na vítězství se jevilo duo Rapant, Smilauerová a loňští vítězové Matyáš, Brogowská, ostatní mohli jen překvapit.

Prvně jmenovaná dvojice roli favorita potvrdila a celým turnajem prošla suverénně až do finále, kde deklasovala své soupeře manžele Červenkovy kanárem. Vítězové loňského turnaje Matyáš, Brogowská vypadli překvapivě už ve čtvrtfinále s mladou dvojicí Libra, Málková, přičemž tento tým v zápase o celkové třetí místo porazil pár Machuča, Malasková.

Letošní ročník ukázal, že tenisové mládí se pomalu hrne dopředu, ale i to, že věk nemusí být limitující hranicí dobrého výsledku, protože všichni tři sedmdesátníci lehce postoupili ze skupiny do čtvrtfinále. Podrobnější výsledky ve skupinách a vyřazovacím pavouku najdete ve fotogalerii.

Závěrečné poděkování patří manželům Koníčkovým za přípravu a organizaci turnaje a rovněž za celodenní péči v podobě dobrého občerstvení. Každý účastník obdržel od pořadatelů věcnou cenu.

mix-2020.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj mixy 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář