Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. ročník tenisového turnaje O pohár starosty města ve dvouhře mužů - výsledky

 V sobotu 27. září 2014 proběhl na tenisových kurtech T.J. Sokol Bojkovice již

14. ročník otevřeného tenisového turnaje ve dvouhře mužů

O pohár starosty města Bojkovice

Sobotní ráno opět nevypadalo  příznivě a byli jsme na pochybách jestli se vůbec bude hrát. Ale počasí se umoudřilo, déšť ustal, a tak mohli starosta T.J. Sokol Bojkovice Pavel Křižka a starosta města Petr Viceník, slavnostně turnaj zahájit. Celkem se přihlásilo dvacet hráčů z Bojkovic a širokého okolí. Z toho bylo devět hráčů našeho tenisového oddílu a jedenáct hráčů přespolních -Praha, Brno, Zlín, Uh. Hradiště, Uh. Brod, Nivnice, Drnovice, Pitín a další. Z hlediska účasti je toto rekord ze všech dosud odehraných ročníků.

p1093498b.jpg

Turnaj se hrál na čtyři skupiny každý s každým, do dalších bojů postupovali první dva z každé skupiny . Boje ve skupinách byly většinou velmi vyrovnané. V první a druhé skupině rozhodovalo o prvním a třetím místu skore. Jen vítězové třetí a čtvrté skupiny neztratili ani bod a suverénně své skupiny vyhráli. Po delší zdravotní přestávce se na kurty vrátil vítěz posledního ročníku Jiří Maštalíř a postupem do semifinále ukázal svoji kvalitu. Ale ještě není zdravotně v pořádku a v boji o třetí místo již nenastoupil.

Turnaj nakonec vyhrál a putovní pohár získal, Kaplan Jan z Brna, vítěz turnaje před třemi lety, druhý skončil David Krátký a třetí domácí Pavel Hodál.

Semifinále:

Kaplan Jan - Maštalíř Jiří   6 : 0

Krátký David - Hodál Pavel  6 : 4

Finále: 

Kaplan Jan - Krátký David  6 : 2

 

img_0351b.jpg

Ostatní podrobnější výsledky jsou uvedeny ve fototabulách na začátku fotogalerie.

Na závěr chceme zdůraznit, že se tato akce vydařila. Ukázalo se, že  pokud se sejde aktivita organizátorů a zájem hráčů, tak to vyústí v hodnotnou sportovní akci. Poděkování za podporu akce patří městu Bojkovice v čele se starostou Petrem Viceníkem a firmě Natrix, a.s.

 

za tenisový oddíl

F.J. Tenisu zdar !

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj O pohár starosty 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář