Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. ročník turnaje O pohár starosty města Bojkovic

16. 9. 2013

V sobotu 14.9. se měl uskutečnit 13. ročník tradičního turnaje O pohár starosty města Bojkovic ve dvouhře mužů. Bohužel vzhledem k trvalému dešti musel být tento turnaj přesunut na neděli 15.9. V neděli se počasí již umodřilo a tak se turnaj mohl odehrát. Turnaje se zúčastnilo celkem 16 hráčů, což je vpodstatě maximální kapacita našeho areálu. Náhodným losem byli hráči rozděleni do čtyř skupin po čtyřech hráčích. Ve skupině se hrálo systémem každý s každým a z každé skupiny postoupili první dva hráči do čtvrtfinále a hráči na třetím a čtvrtem místě hráli utkání v "turnaji útěchy". Od čtvrtfinále se již hrálo vyřazovacím způsobem. Do semifinále postoupili Pražan Petr, který porazil Pavla Křižku, dále Kaplan Honza po vítezství nad Jirkou Rapantem, Steiner Lukáš po těsném vítězství nad Pavlem Hodálem a Maštalíř Jiří po vítězství nad Jirkou Kaplanem. V "turnaji útěchy" si nejlépe počínal Jožka Šustek z Pitína, který po třech vítězstvích v "dolním pavouku" obsadil konečné 9. místo.

V prvním semifinále se utkali dva členové našeho oddílu a nakonec zvítězil Jirka Maštalíř, který porazil obhájce loňského vítězství Lukáše Steinera. Ve druhém semifinále zvítězil "nový účastník turnaje" Petr Pražan nad předloňským vítězem a nejvzdálenějším účastníkem turnaje Honzou Kaplanem z Brna.  V souboji o třetí místo zvítězil Lukáš Steiner. Vítězem 13. ročníku se stal Jirka Maštalíř, který ve finále nedal šanci Petru Pražanovi a po zásluze získal do svého držení putovní pohár pro vítěze turnaje. Turnaje se mimo ostatních diváků zúčastnil i starosta města Bojkovic Mgr. Petr Viceník, který pozdravil všechny účastníky turnaje a popřál jim hodně sportovních úspěchů a žádná zranění. Bohužel vzhledem ke změně termínu turnaje mu další povinnosti nedovolily předat ceny pro nejlepší hráče a tak ty byly předány starostou T.J. Sokol Bojkovice. Vítěznou trofej za Jirku Maštalíře (vzhledem k jeho odjezdu na fotbalové utkání do Újezdce) převzal jeho bratr Ondra společně s jeho otcem Jirkou Maštalířem st.

Turnaj se nakonec vydařil jak po sportovní tak společenské stránce, i když nemohl být odehrán v původním sobotním termínu a všichni hráči se již nyní těší na další - 14. ročník tohoto turnaje, který se uskuteční v sobotu 13.9.2014.

Článek v Dobrém dnu - viz. níže:

 http://www.idobryden.cz/ostatni-sporty/trinactka-smulu-neprinesla/f5d1c54e-2ed4-11e3-90b1-5254003d369b/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář