Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. ročník tenisového turnaje mixů

14. 7. 2019

V sobotu 13. 7. 2019 se uskutečnil na našich kurtech již 13. ročník tenisového turnaje mixů. Letošního ročníku se zúčastnilo rekordních 16 dvojic, což je v podstatě maximální počet, který jsou naše kurty schopny pojmout.

Po dohodě mezi hráči a hráčkami se turnaj odehrál systémem na dvě skupiny po osmi. Ve skupině tedy každá dvojice odehrála sedm zápasů. Do semifinále pak postoupily vždy nejlepší dvě dvojice ze skupiny.

Z prvního místa ve skupině I. postoupila dvojice Gergelová, Zahradnický a ze druhého místa pozdější vítězové Matyáš, Brogowská. Ze skupiny II. to byly dvojice Pilčík, Vanďurková a Synek, Kuchařová. V semifinále zvítězila dvojice Matyáš, Brogowská nad párem Pilčík, Vanďurková 6:4. Stejným poměrem zvítězila i dvojice Gergelová, Zahradnický nad párem Synek, Kuchařová.

Jak již bylo avizováno, celkovými vítězi turnaje se stali Laďa Matyáš a Andrea Brogowská, kteří ve finále porazili dvojici Gergelová Marta, Jirka Zahradnický 6:1. Třetí místo obsadili Pavel Synek a Kuchařová Zuzka, když zvítězili nad dvojicí Pepa Pilčík, Vanďurková Magda 6:4. 

Absolutorium patří všem účastníkům, kteří bojovali na kurtech a kteří vydrželi i počáteční drobnou nepřízeň počasí. Poděkování patří také hlavním sponzorům turnaje - firmě Imtradex s.r.o. a manželům Palčíkovým z Kněžpole. Organizaci celého turnaje (jako již tradičně) skvěle zvládli manželé Koníčkovi. A to, že tenis je sportem pro každou generaci, dokládá i účast a kvalitní hra nejstarší dvojice - Marta Hrňová a Petr Šašinka (76 a 74 let). 

Už nyní se těšíme na další ročník tohoto velmi populárního turnaje.

ucastnici-turnaje-mixu-2019.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj mixy 13.7.2019

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oprava jmena v článku

(Magdalena Vandurkova, 17. 7. 2019 7:39)

Bylo to super, akorat v clanku nejsem Marta, ale Magda Vanďurková...diky, tesim se na další turnaj....