Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z Valné hromady - 09.03.2007

9. 3. 2007

V Bojkovicích 9.3.2007

Valná hromada 2007 – sokolovna Bojkovice

Sestry, bratři, milí hosté,
dovolte mi stručně zhodnotit činnost oddílu sálové kopané v roce 2006. V uplynulém roce jsme se jako dvojnásobní vítězové zúčastnili dalšího ročníku župního přeboru Komenského župy sokolské v sálové kopané. Ten proběhl 4-kolově formou turnajů. ObrazekV konečné tabulce jsme opět potvrdili výsadní postavení, když jsme obsadili 1. místo s počtem 32 bodů a 8 bodovým náskokem před Sokolem Zlín-Štípa (24 bodů), 3. Sokol Luhačovice získal 22 b, 4. Sokol Bánov 14 b a 5. Sokol Tlumačov 10 bodů. K vítězství týmu přispěly nestárnoucí opory, brankář Karel Koníček a Jindřich Fiala (autor 3 branek), dále pak se 6 brankami nejlepší střelec mužstva Josef Urbánek, Pavel Křižka (2 góly), Roman Stružka (3 góly), David Miča (4 góly), Josef Rosík (3 góly), Drahomír Prachař (4 góly), Martin Liška (4 góly), Jiří Kaplan (3 góly), Roman Fiala (1 gól), Karel Raška a Jiří Svoboda, kteří se zúčastnili alespoň 1 turnaje. K dalším aktivním členům oddílu, které vyřadilo z uvedených turnajů zranění nebo pracovní zaneprázdněnost patří Jan Snopek a Pavel Miča.
Koncem ledna 2006 dosáhl náš oddíl velkého úspěchu na prestižním turnaji TJ Zentiva v Praze, kde získal z 8 účastníků skvělé 2. místo a porazil mj. i známý team umělců „Amfora“. ObrazekStříbrnou příčku jsme obsadili rovněž na lednovém turnaji pořádaném firmou Hanar. V únoru jsme se pak stali vítězi turnaje Městské policie Uherský Brod. Na sklonku roku jsme uspořádali za účasti pěti mužstev Štěpánský turnaj s chvalitebným výsledkem – tedy opět 2. místo.
Rok 2007 jsme odstartovali jak jinak – stříbrným místem na turnaji Města Bojkovice. 24. února jsme na domácí palubovce vítězně (bez ztráty kytičky) zahájili svoji účast ve IV. ročníku sokolského župního přeboru v sálové kopané. K tomuto úspěchu nám pomohli svými výkony i noví členové oddílu Vítězslav Kalina a Pavel Hodál.
Doufejme, že letošní rok bude pro nás nejméně stejně tak úspěšný jako rok loňský a že jubilejní X. ročník tradičního Štěpánského sokolského turnaje bude důstojným vyvrcholením našeho celoročního sportovního snažení.

 

 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář