Jdi na obsah Jdi na menu
 


XV.ročník Štěpánského turnaje byl poctěn návštěvou senátora pana Tomia Okamury

      Ve středu 26.12.2012 uspořádala T.J.Sokol Bojkovice  ve sportovní hale v Bojkovicích již XV. Ročník Štěpánského turnaje v sálové kopané pro hráče starší 35 let,který se v posledních letech stal nedílnou součástí vánočních svátků v Bojkovicích.

    Tento turnaj se  hrál opět  po devíti  letech za účasti šesti mužstev , která  byla rozlosována do dvou skupin, ze kterých   první dva celky   postoupily do semifinále a mužstva ze třetích míst se  utkaly o 5.místo v turnaji.

    Turnaje se kromě pořádajícího Sokolu zúčastnila následující  mužstva a to: Hanar Bojkovice, Město Bojkovice, Nová Dubnica, Pitín a Štítná.

      Jednotlivá utkání se   hrála  2 x 10 minut a v případě nerozhodného výsledku při utkáních rozhodujících o konečném umístění v turnaji rozhodoval penaltový roztřel.

     Sportovní zápolení začala ve 13 hodin. K bezproblémovému průběhu turnaje přispěli svými výkony i rozhodčí – Adam Mikulášek a Michal Matoušek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skupina  A

 

Hanar

Sokol

Pitín

body

skóre

pořadí

Hanar

 

2:1

7:0

6

9:1

1.

Sokol

1:2

 

4:2

3

5:4

2.

Pitín

0:7

2:4

 

0

2:11

3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skupina  B

 

Dubnica

Město

Štítná

body

skóre

pořadí

Dubnica

 

4:1

10:1

6

14:2

1.

Město

1:4

 

3:2

3

4:6

2.

Štítná

1:10

2:3

 

0

3:13

3.

 

 

 

 

 

 

 

Dosažené výsledky ve skupinách určily následující utkání:

 

O páté místo:

 

Pitín- Štítná   6 :2

 

Semifinále:

 

Hanar – Město  5:2

Dubnica – Sokol  1:0

 

O třetí místo:

 

Sokol – Město   5:0

 

Finále:

 

Hanar – Dubnica  2:2  - penaltový rozstřel 1:0

 

 

Při vyhlašování výsledků byli za své výkony oceněni i jednotlivci.

Nejlepším brankářem turnaje se stal Jan Urbánek z týmu Hanar, nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Roman Ruman z Dubnice a nejlepším střelcem turnaje se stal opět hráč Dubnice Pavol Vaský o jehož vítězství rozhodl penaltový rozstřel mezi hráči: P.Křižka/Sokol/, R.Stružka /Sokol/, D.Prachař /Hanar/, M.Liška /Hanar/ a I.Matlák /Dubnica/.Shora jmenovaní  hráči vstřelili v turnaji shodně 4 branky.

Sokol v turnaji reprezentovali:

 

Fiala J.,Kaplan J.,Křižka P./4/,Miča P./1/,Neveselý J.,Stružka R./4/, Sviták P.,Urbánek J.,Valíček B./1/

 

  

    XV. ročník Štěpánského turnaje se stal již minulostí. Měl dle mého názoru i velmi dobrou sportovní úroveň , početnou diváckou kulisu a poprvé v historii byl turnaj poctěn návštěvou politika a to senátora za zlínský kraj pana Tomia Okamury.

     Umožnil opětovné setkání hráčů a přátel, kteří se jinak ve shonu všedních starostí příliš nepotkávají, dal jim možnost strávit spolu pár svátečních chvil, možnost zavzpomínat si nebo jen přátelsky poklábosit. To je jeden z důvodů, proč náš turnaj píše stále další kapitoly. Za rok se těšíme při již XVI. ročníku zase na shledanou.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář