Jdi na obsah Jdi na menu
 


XIV.ročník Štěpánského turnaje vyhrálo opět mužstvo Hanaru

31. 12. 2011

 V pondělí  dne 26.12.2011 uspořádala TJ Sokol Bojkovice ve sportovní hale ZŠ TGM v Bojkovicích již XIV . ročník Štěpánského turnaje v sálové kopané pro hráče starší 35 let, který se v posledních letech stal nedílnou součástí vánočních svátků v Bojkovicích.

Tento turnaj se měl hrát opět  po osmi letech za účasti šesti mužstev , která již byla rozlosována do dvou skupin, ze kterých by  první dva celky   postoupily do semifinále a mužstva ze třetích míst se měly utkat o 5.místo v turnaji.Jenže v průběhu prvního utkání se omluvilo mužstvo ze Štítné a tudiž celý systém turnaje se musel nezbytně přeorganizovat. Na jednání Štítné nejvíce mrzí to, že se z turnaje odhlásili až v průběhu turnaje a ne např.ve čtvrtek, kdy jsme ještě do turnaje  mohli pozvat náhradní tým, který měl zájem se tohoto turnaje zúčastnit.

 Turnaje se kromě pořádajícího Sokolu zúčastnila další čtyři pozvaná mužstva a to: Hanar Bojkovice, Město Bojkovice, Nová Dubnica a Valašské Klobouky. Jednotlivá utkání se již  hrála systémem každý s každým 2 x 10 minut.

 Sportovní zápolení začala ve 13 hodin. Téměř k bezproblémovému průběhu turnaje přispěl svými výkony i rozhodčí – Adam Mikulášek.

 

 Bylo dosaženo následujícíh výsledků: 

Sokol – Hanar                        0:2

N.Dubnica – Město               4:1

Hanar – Val.Klobouky         0:0

Sokol – N.Dubnica               3:1

Město – Val.Klobouky         0:4

Hanar – N.Dubnica               4:1

Sokol – Val.Klobouky          2:1

Hanar – Město                      4:2

Val.Klobouky –N.Dubnica  2:3

Sokol – Město                       2:1    

  

Konečná tabulka turnaje:

 

Pořadí

Název

Utkání

Výhry

Remízy

Prohry

Skóre

body

1.

Hanar

4

3

1

0

10:3

10

2.

Sokol Bojkovice

4

3

0

1

7:5

9

3.

Nová Dubnica

4

2

0

2

9:10

6

4.

Valašské Klobouky

4

1

1

2

7:5

4

5.

Město Bojkovice

4

0

0

4

4:14

0

  

  XIV. ročník Štěpánského turnaje se stal již minulostí. Umožnil opětovné setkání hráčů a přátel, kteří se jinak ve shonu všedních starostí příliš nepotkávají, dal jim možnost strávit spolu pár svátečních chvil, možnost zavzpomínat si nebo jen přátelsky poklábosit. To je jeden z důvodů, proč náš turnaj píše stále další kapitoly. Za rok se těšíme při již XV. ročníku zase na shledanou.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj 26.12.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář