Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj starých pánů v malé kopané Trenčianska Turná - neděle 13.9.2009

11. 10. 2009

 
 
Naši hráči sálové kopané hráli na turnaji starých panů v Trenčianské Turné pod hlavičkou SK SV Bojkovice.  
  Turnaj starých pánů se uskutečnil u příležitosti "740. výročí první písemné zmínky o obci Trenčianska Turná" a slavnostního otevření hřiště s umělou plochou na malou kopanou. Hrálo se 2x20 minut, brankář + 5 hráčů v poli. Turnaje se zůčastnily 4 týmy:
 
 
- staří páni SK Slovácká Viktoria Bojkovice
- staří páni TJ Slovan Trenčianská Turná
- vítěz ligy malé kopané Trenčianske Turné
- družstvo tenistů a neregistrovaných hráčů
 
 
Tým" SK SV Bojkovice", za který nastoupili Koníček Karel, Kaplan Jiří, Fiala Jindřich, Stružka Roman, Krejzlík Marcel, Krovina Jan, Urbánek Josef a Snopek Jan bylo vylosováno do 1. semifinálového zápasu proti vítězi ligy malé kopané z Tr. Turné. Zápas byl velmi ostrý. Brankami Stružky a Urbánka jsme otočili výsledek, zvítězili 2:1 a postoupili do finále.
 
 
Tam jsme se střetli s domácími starými pány Slovanu Tr. Turná. Zápas byl velmi dramatický s vítěznou koncovkou pro Slováckou Viktorku, která zvítězila 3:1 dvěmi brankami Urbánka a jedním gólem Kroviny. Jožka Urbánek se stal se 3 brankami nejlepším střelcem celého klání. Turnaj v malé kopané byl velice kvalitní a opět se projevila příslovečná pohostinnost slovenských přátel.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Pavel Křižka, 23. 10. 2009 8:09)

Nejlepšímu střelci turnaje gratuluju, stejně jako celému družstvu. Doufám, že nás pozvou i příští rok a já už budu konečně zdravý. Myslím, že je to velmi pěkný úspěch a je vidět, že v kategorii "veteránů" jsme dobří ....

jen tak

(Koníček, 15. 10. 2009 17:08)

dobré konečně nějaký článek