Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol se zúčastnil RESPEKT Cupu 2015

Dne 11.7. se Sokol zúčastnil prvního ročníku RESPEKT Cupu 2015, který se konal na zdejším hřišti Viktorky Bojkovice. Turnaj se odehrál na třech hřištích o rozměrech 40x25 m.Zápas se  hrál 2x10 minut.  Mužstva hráli ve třech skupinách po čtyřech. Ze skupiny postoupili první dvě mužstva a dva nejlepší týmy ze třetího místa.

V naší skupině byla kromě týmu Sokola byli týmy Pivní armády, All Star team a Poli team .

1. zápas - po vyrovnaném první poločasu, ve kterém moc šancí nebylo vidět, se hráči Sokolu v úvodu druhé půlky dokázali prosadit a potrestat špatné střídání hráčů pivní armády, druhý gól přidal Filip Urbánek po důrazné práci Jožky Hankeho před brankářem, třetí a čtvrtý gól vytvořili hráči Lukáš Strýček a Petr Dvouletý.

2. zápas - proti favoritovi skupiny, za kterého nastoupil i náš hráč Petr Gago, i další hráči SK SV Bojkovice, dokázali hráči Sokola výborně bránit a ze zajištěné obrany se pouštěli do protiútoků. V půlce druhého poločasu vytvořil Petr Gago pro svého spoluhráče velkou šanci, kterou Filip chytil a ihned vyvezl balon, přihrál Petru Dvouletému a ten předložil míč Jožkovi Hankemu před prázdnou branku. Druhý gól přidal Petr Dvouletý vzápětí sám po individuální akci, tým All Star stihnul poté minutu před koncem jen korigovat výsledek.

3. zápas- Do třetího zápasu jsme šli téměř po dvou hodinách odpočinku proti Poli teamu. Od samého začátku jsme měli zápas pod kontrolou. První gól utkaní vsítil Tomáš Krejzlík. poté jsme zvyšovali tlak a dočkali se druhého, který dal Michal Matoušek kdy prostřelil brankáře umístěnou střelou mezi nohy. Další gól přidal Petr Dvouletý kdy zavěsil nádhernou hlavičkou.

tabulka skupiny A
  Sokol  Pivní armáda All Star team Poli team body skóre pořadí
Sokol   4:0 2:1 3:0 9 9:1 1
Pivní armáda 0.4   3:4 3.5 0 6:13 4
All Star team 1:2 4:3   5:3 6 10:8 2
Poli taem 0:3 5:3 3.5   3 8:11 3

Náš tým postoupil s přehledem ze  skupina do čtvrtfinále,kde narazil na Gaňák Team. Bohužel začátek zápasu se nám nevyvedl a po pěti minutách už byl stav nepříznivý pro sokol a to 0:4 a vypadalo to, že tento zápas skončí debaklem. Naštěstí jsme se oklepali a začali více tlačit na soupeře což se vyplatilo. První gól dal Michal Matoušek. Druhý po dobrém napadání soupeřova brankáře opět dal Michal a těsně před poločasem z přímého kopu vsítil třetí gól Tomáš Krejzlík. Tento hráč přidal na začátku druhého poločasu vyrovnávací branku na 4:4!! bohužel se nám výsledek nepodařilo udržet a do konce utkání jsme ikasovali dvě branky a konečné skóre bylo 4:6 pro soupeře a cesta našeho týmu v turnaji skončila.

Sestava Sokolu: F. Urbánek(1), L. Strýček(1), V. Pavlacký, J. Hanke(2),T. Krejzlík(3), M. Matoušek(3), P. Dvouletý(3), I. Vaverka, M. Svoboda

Chtěl bych pochválit všechny hráče za výbornou práci a obětavost, se kterou do turnaje šli. Děkujeme i nesokolům kteří za nás hráli, že dokázali dobře reprezentovat Sokol a výborně zapadli do našeho týmu. Díky všem