Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše družstvo zvítězilo na 18. ročníku Štěpánského turnaje

27. 12. 2015

V sobotu 26.12.2015 pořádala naše tělocvičná jednota ve sportovní hale v Bojkovicích již 18. ročník Štěpánského turnaje v sálové kopané. Tento turnaj je určen pro hráče nad 35 let. Letošního ročníku se zúčastnilo 5 družstev (T.J. Sokol Bojkovice, Město Bojkovice, Hanar Bojkovice, Pitín a Štítná nad Vláří). Bohužel se ze své účasti omluvilo družstvo Dubnice nad Váhom a tak se hrál turnaj systémem každý s každým na 2 x 10 minut.

Výsledky jednotlivých utkání:

Sokol - Město     1-1                               Štítná - Město       3-2

Hanar - Štítná     2-1                               Sokol - Hanar       1-0 

Pitín - Město       0-1                               Pitín - Štítná          3-1

Sokol - Štítná      3-0                              Hanar - Město        5-2

Hanar - Pitín        5-0                              Sokol - Pitín          2-0

 

Konečná tabulka s výsledky je součástí fotogalerie. Naše mužstvo T.J. Sokol získalo 10 bodů a obsadilo 1. místo. Na druhém místě skončilo družstvo Hanaru s devíti body a třetí Město Bojkovice se čtyřmi body. Se třemi body, ale lepším vzájemným zápasem obsadilo 4. místo družstvo Pitína a 5. místo rovněž se 3 body mužstvo Štítné nad Vláří. Veškerá utkání se odehrávala v duchu fair play, k čemuž výraznou mírou svým téměř bezchybným výkonem, přispěl rozhodčí Adam Mikulášek.

Při závěrečném vyhlášení výsledků byli kromě mužstev vyhlášen i nejlepší střelec turnaje Drahomír Prachař z mužstva Hanaru s pěti góly a nejlepší brankář turnaje Dušan Konečný z mužstva Sokola, který za celý turnaj inkasoval pouze jednou.

Naše družstvo reprezentovali:

Konečný Dušan, Urbánek Josef (1), Miča Pavel, Struška Roman (1), Valíček Bronislav (1), Raška Karel (1), Sviták Pavel (1), Gabrhel Radek (2) - v závorce je počet vstřelených branek

Široká divácká účast jen potvrdila, že tento turnaj je nedílnou součástí vánočních svátků v Bojkovicích a všichni se již těšíme na další již 19. ročník.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj 26.12.2015