Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na turnaji Města Bojkovic jsme sahali po vítězství

3. 2. 2014

V sobotu 1. února 2014 se uskutečnil další ročník tradičního turnaje MĚSTA BOJKOVIC v sálové kopané. Turnaj byl určen pro hráče nad 35 let. Bohužel na poslední chvíli se z turnaje odhlásilo družstvo Vlčnova a tak se turnaje zúčastnila pouze čtyři družstva, a to: 

Město Bojkovice

Štítná

Pitín

T.J. Sokol Bojkovice

Vzhledem k počtu účastníků se turnaj hrál systémem každý s každým na dva poločasy po 12-ti minutách. V "prvním" kole naše družstvo porazilo Pitín 4-1 a Město Bojkovice Štítnou 2-0. Ve druhém kole jsme porazili rovněž 4-1 Štítnou a Pitín porazil Město Bojkovice 4-3. V posledním třetím kole nejdříve Pitín remizoval se Štítnou 3-3 a tak bylo jasné, že k celkovému vítězství na turnaji musí naše družstvo uhrát minimálně remízu. V zápase jsme sice prohrávali 0-1, ale dvěma góly Křižky jsme stav otočili a zdálo se být rozhodnuto. Ale místo bránění tohoto výsledku se však naši hráči snažili vstřelit další góly, což se nám však vymstilo a hráči Města Bojkovic po velice bojovném výkonu, výborných zákrocích brankáře Michalce a taky s notnou dávkou potřebného štěstí  nakonec své těsné vítězství 6-5 nad naším mužstvem ubránili.  Naši hráči si sice po zápase stěžovali na minimálně dvě neodpískané penalty rozhodčího Mlčka v náš prospěch, ale to už samozřejmě nemohlo nic změnit na skutečnosti, že při rovnosti 6-ti bodů mělo družstvo Města Bojkovic lepší vzájemný zápas a tudíž se po dlouhých 10-ti letech opět stalo vítězem tohoto turnaje.

Při slavnostním vyhlášení turnaje byli vyhlášení mimo jiné taky nejlepší brankář turnaje - Bohumil Michalec z vítězného družstva a nejlepší střelec turnaje náš Drahomír Prachař.

Naše družstvo na tomto turnaji reprezentovali (při neúčasti tří hráčů základní sestavy - Miča Pavel, Urbánek Josef, Snopek Jan) tito fotbalisté: 

Fiala Jindřich - brankář, Liška Martin (1), Křižka Pavel (3), Kociňák Jaroslav, Prachař Drahoš (5), Valíček Bronislav (2), Váňa Jiří (2) -  v závorce počet vstřelených gólů

:    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář