Jdi na obsah Jdi na menu
 


MP CUP 2010

22. 2. 2010

V sobotu dne 20.02.2010 pořádalo město Uherský Brod potažmo Městská policie Uherský Brod  ve sportovní hale v Bojkovicích tradiční turnaj v sálové kopané na který náš oddíl přijal pozvání.

 Turnaje se účastnily následující týmy : Město Uherský Brod,  Město Bojkovice, Hanar Bojkovice, SP Pitín a Sokol Bojkovice.

 Dle nám předaných propozic turnaje bylo v pravidlech uvedeno, že turnaj je  určen pro hráče starší 35 let a jeden hráč mohl být  starší 30 let.  Tyto pravidla se zákulisně upravovala a věková hranice u startu jednoho hráče se snížila na 28 let – tedy rok nar.1982. O této změně nás nikdo neinformoval, ačkoliv jsme mohli náš tým doplnit o hráče Zdeňka Spáčila, který má právě 28 let a v brzké době se stane členem Sokola. Vlivem dlouhodobě zraněných hráčů /ing.Křižka, Stružka, Prachař, Dolina/ nebo skrze pracovní  zaneprázdněnost / Kaplan, Snopek, Rosík,Krejzlík, Gabrhel/ jsme museli tým doplnit o tři hráče Sokola Nezdenic, kteří byli velkým přínosem pro naši hru .Turnaj se hrál systémem každý s každým  2x10 minut s následujícími výsledky:

 

Město Bojkovice – SP Pitín  4:2

Město Uh.Brod – Hanar Bojkovice  3:5

SP Pitín – Sokol  Bojkovice 0:4

Město Bojkovice -  Hanar Bojkovice  2:2

Sokol Bojkovice – Město Uh. Brod    2:2

SP Pitín – Hanar Bojkovice  2:3

Město Uherský Brod – Město Bojkovice  2:2

Hanar Bojkovice – Sokol Bojkovice 1:0

SP Pitín – Město Uh.Brod   0:7

Sokol Bojkovice – Město Bojkovice  7:2

Tabulka turnaje:

Pořadí

Název

Utkání

Výhry

Remízy

Prohry

Skóre

body

1.

Hanar Bojkovice

4

3

1

0

11:7

10

2.

Sokol Bojkovice

4

2

1

1

13:5

7

3.

Město Uh.Brod

4

1

2

1

14:9

5

4.

Město Bojkovice

4

1

2

1

10:13

5

5.

SP Pitín

4

0

0

4

4:18

0

 

Za náš oddíl  se turnaje  zúčastnili níže uvedení hráči u nihž je uveden počet vstřelených branek.

Fiala J.;Koníček K.Raška K;Urbánek J./3/, Hodál P./7/; Kociňák /1/; Kolínek L./1/;Sviták P./1/;Uličník J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

reakce

(lišak, 25. 2. 2010 13:28)

nevím kdes došel na tu husu,já jsem nic nečestného neudělal,ale chápu to,já taky strašně nerad prohrávám.

Odpověď pro Lišáka

(Josef Urbánek, 24. 2. 2010 19:21)

Je mou morální povinností reagovat na tvůj příspěvek k mému článku. K Tvému příspěvku se hodí přísloví o potrefené huse. Domnívám se , že když dojde ke změně v pravidlech turnaje , tak je slušností o této změně informovat všechna zúčastněná mužstva, tak aby měla všechna mužstva stejné podmínky a ne pouze jedno. Druhé místo za neúspěch nepovažuji.
K D.Prachařovi uvádím následující vysvětlení. Sokol se během kalendářního roku účastní nebo pořádá celkem 10 turnajů jak v sálové kopané , tak i venkovní turnaje na zkráceném hřišti. Mužstvo Hanaru se vloni účastnilo pouze jednoho turnaje. D.Prachař je člen Sokola, ale mezi námi je dohoda, že vánoční Štěpánský turnaj odehraje za Hanar, jakož i ty. Teď bylo mužstvo Hanaru po dlouhé době pozváno i na turnaj MP Cup. Jelikož byl D .Prachař zraněný , tak byl uveden jakožto zraněný hráč a v případě , že byl hrál za Hanar, tak bych uvedl – uvolněn pro tým Hanaru.
Hráči Nezdenic- v každém zápase nastoupili pouze tři hráči. To, že se L.Kolínek zranil a místo sebe pozval hráče Uličníka je naprosto logické.
Doufám, že Ti mé vysvětlení postačí!

turnaj

(Pavel Křižka, 23. 2. 2010 21:46)

Já myslím, že to Vata napsal dobře. Tady šlo spíš o PRINCIP jak o výsledek. Docela živě si vzpomínám jak HANAR dělal "divadlo" kvůli věku Matúše a když jsme my teď chtěli vidět občanku Zúbka, tak Bohuš jen řekl, že je vše vpořádku, on pořádá turnaj a pravidla si může upravit jak chce. Přitom v propozicích turnaje bylo úplně něco jiného. Ale i tak si myslím, že turnaj se podařil a všichni mohli být spokojení.

turnaj

(bartez, 23. 2. 2010 19:11)

Martine my si nestěžujem.ale propozice sů propozice

turnaj

(lišak, 22. 2. 2010 21:48)

druhé místo taky dobré,jinak tady cítím velkou ukřivděnost,myslím že bez Janáčka a Drahoše byli šance Sokolu velké,raději bych příčiny neúspěchu nehledal u jiných,mužstvo bylo postupně nahandlováno velmi kvalitně a propo hráčů nezdenic bylo slovy čtyři a hráč Prachař by v případě účasti za Vás stejně nehrál.