Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalové utkání se Zentivou Praha

21. 7. 2013

 Dle sokolského plánu akcí na rok 2013 se měl dne 8.6.2013 uskutečnit 6.ročník turnaje  v malé kopané.Všechny předchozí ročníky se odehrály na travnatém hřišti SK Slovácké Viktorie v Bojkovicích.

    Vzhledem k tomu, že na shora uvedeném hřišti probíhala rekonstrukce travnaté plochy a okolní hřiště byla přetížena probíhající soutěží nebo neposkytovala technické zázemí pro uspořádání turnaje v malé kopané, bylo organizačním výborem rozhodnuto, že odehrajeme pouze jedno utkání na celém hřišti s účastníkem všech doposud uskutečněných  ročníků a to se Zentivou Praha.

     Vstříc nám vyšel FK Komňa a to především díky jeho předsedovi  p. I.Vaverkovi, který výborně připravil travnaté hřiště a k tomu potřebné zázemí.

    Utkání se odehrálo dle plánu v sobotu 8.6.2013 v 15:00 hodin i za početné divácké návštěvy, jak z řad sokola , tak i místních občanů.

     Utkání se hrálo 2 x 40 min. pro hráče starších 35 let  a s drobnými radami ho řídil M.Matoušek. Po 80 min. hrací doby byl stav nerozhodný 3 :3 a proto o vítězi rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých zvítězila Zentiva Praha  8:7.

   Následně  jsme se přesunuli na nově zrekonstruovaný stadion T.J.Sokola Bojkovice , kde bylo přichystáno bohaté občerstvení při kterém jsme zavzpomínali na předchozí ročníky , rozebírali určité herní situace z daného utkání nebo přátelsky poklábosili.

    Všem zúčastněným se tato akce velmi líbila, počasí nám rovněž přálo a všichni jsme se shodli, že toto setkání včetně utkání musíme uskutečnit i příští rok.

 

Sokol Bojkovice reprezentovali:

Urbánek Jan, Sviták.J.,Urbánek Jos.,Snopek J., Liška M./1/,Miča P./1/,Stružka R., Hodál P., Vaverka I./1/,Michalčík V., Křižka P.            

 

Náhledy fotografií ze složky Fotbalové utkání se Zentivou Praha

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář