Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. ročník mezinárodního Štěpánského turnaje v sálové kopané

V tradičním termínu 26. 12. se uskutečnil již 19. ročník Štěpánského turnaje v sálové kopané určeného pro hráče nad 35 let. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem pět mužstev. Kromě pořadatelů T. J. Sokol Bojkovice to byla tradičně mužstva Hanaru Bojkovice a Města Bojkovice a dva nové týmy FC Bylnice a Horní Srní ze Slovenska. Ty "nahradily" týmy z Pitína a Štítné, které bohužel nesehnaly dostatečný počet hráčů.

Vzhledem k počtu účastníků se hrálo systémem každý s každým 2x 10 minut. O vyrovnanosti turnaje svědčí fakt, že každé z mužstev alespoň jednou okusilo hořkost porážky. Vítězný tým Hanaru prohrál s mužstvem Horního Srní 1-2 a získal stejně jako druhý Sokol Bojkovice celkem 9 bodů. Náš tým sice mužstvo ze Slovenska porazil, ale prohrál s mužstvem Hanaru. Výsledek vzájemného zápasu tedy určil, že vítězem turnaje se stalo mužstvo Hanaru. Na třetím místě se umístilo mužstvo z Horního Srní, které mimo porážky od našeho družstva ještě remizovalo s FC Bylnice a získalo nakonec bodů sedm. Čtvrtá byla se čtyřmi body FC Bylnice a na pátém místě skončilo Město Bojkovice. Konečná tabulka turnaje s výsledky jednotlivých utkání viz. fotogalerie.

Kromě cen pro týmy byli v rámci turnaje vyhlášeni i nejlepší hráč, nejlepší střelec a nejlepší brankář. Nejlepším hráčem byl vyhodnocen Bronislav Valíček z mužstva Sokolu, nejlepším brankářem Jan Urbánek z mužstva Hanaru a nejlepším střelcem se šesti góly Pavel Sviták rovněž ze Sokolu. Náš tým zaslouží velkou pochvalu za bojovnost, když tři utkání odehrál bez střídání, protože se na konci prvního utkání zranil Pavel Křižka.

Náš tým reprezentovali: Dušan Konečný (1), Valíček Bronislav (2), Sviták Pavel (6), Gabrhel Radek (2), Urbánek Josef, Křižka Pavel 

Turnaj měl jako vždy velmi dobrou sportovní úroveň a diváckou kulisu a je jen dobře, že již téměř dvě dekády je nedílnou součástí vánočních akcí v Bojkovicích.

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj 26.12.2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář