Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. ročník Štěpánského turnaje v sálové kopané vyhrál tým Hanaru!

4. 1. 2009
Letošní 11. ročník sokolského Štěpánského turnaje v sálové kopané jsme uspořádali pro hráče starší 34 let (ročník nar. 1974 a starší). Do turnaje se přihlásila 4 družstva, která odehrála turnaj systémem každý s každým 2x12 minut. Zajímavá situace nastala pro pořádající Sokol před posledním zápasem turnaje s mužstvem Hanaru. Pokud by totiž Sokol vyhrál, v turnaji by zvítězil, při remíze by byl druhý a po porážce by na nás zbylo místo třetí. Po bezbrankovém poločase se vedení ujal překvapivě Sokol, když ve vlastním oslabení překonal střelou z vlastní poloviny Pavel Křižka netakticky vyběhnutého brankáře Hanaru Jendu Urbánka. Ještě v téže přesilovce ale rozhodl o pořadí v celém turnaji vyrovnávací brankou bývalý brankář Mira Verner po střele Přemka Prachaře. Utkání odřídila trojice rozhodčích Pavel Floreš, Pavel Miča a Radek Michalec.

Výsledky jednotlivých utkání:

Hanar - Doprava UH
6:2
Sokol - Město
2:0
Hanar - Město
6:1
Sokol - Doprava UH
2:2
Město - Doprava UH
1:7
Sokol - Hanar
1:1

Konečná tabulka turnaje:

1.
Hanar Bojkovice3
2
1
0
13
:
 4
7
2.
Sokol Bojkovice3
1
2
0
5
:
 3
5
3.
Doprava Uh. Hradiště
3
1
1
1
11
:
 9
4
4.
Město Bojkovice
3
0
0
3
2
:
15
0

Nejlepším hráčem a zároveň střelcem turnaje s 5 brankami byl vyhlášen hráč Hanaru Drahomír Prachař. Nejlepším gólmanem potom brankář Sokola Karel Koníček s pouhými 3 inkasovanými brankami!

Sestavy jednotlivých účastníků a počet vstřelených branek:

Hanar Bojkovice:

Urbánek Jan, Gazdík Josef, Navrátil Milan (3), Prachař Přemysl, Verner Miroslav (1), Prachař Drahomír (5), Liška Martin a Kavka Petr (4).

Sokol Bojkovice:

Koníček Karel, Urbánek Josef, Rosík Josef, Fiala Jindřich, Kaplan Jiří, Raška Karel, Stružka Roman (1), Dolina Zdeněk (1), Miča David (2) a Křižka Pavel (1).

Doprava Uh. Hradiště:

Habarta Darius, Bukvic Martin (4), Tvrdoň Petr, Březík Radek (1), Kotlaba Radim, Andrýsek Milan (2), Latyn Vladislav (4) a Šupka Miroslav.

Město Bojkovice:

Michalec Bohumil, Krovina Jan, Mlček Josef, Matouch Bronislav, (1) Vašina Petr, Ogrodník Vlastimil (1) a Savara Jaroslav.

 









 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánský turnaj v sálové kopané 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Atmosféra turnaje

(Pavel Křižka, 14. 1. 2009 15:52)

Já myslím, že s narůstajícím věkem je už turnaj trochu klidnější. Loni to byla jiná "divočina"-viz.loňská diskuse. I když ne, že by to někdy nebylo na hřišti divoké. Jenom škoda, že jsme ve finále náskok neudrželi. Tak blízko jsme k vítězství už dlouho nebyli. I když objektivně lze říct, že Hanar si celkové vítězství zasloužil.

Pěkný zážitek.

(František Jančařík, 5. 1. 2009 14:46)

Chlapi, dík za pěkný sportovní zážitek na Štěpána, za dobrou organizaci turnaje. Kdyby turnaj nebyl, tak bych seděl u televize a nacpával se něčím dobrým.

pochvala

(bartez, 5. 1. 2009 12:35)

Pavle zase to máš na jedničku a píšu jenom já. Ostatní to snad ani nečtou.