Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. ročník Kochavecké 18

V neděli 28. ledna 2018 se uskutečnil na Kochavci (místní část obce Rokytnice) již 3. ročník závodu v běhu na lyžích. Vzhledem k teplému počasí a nedostatku sněhu hrozilo do poslední chvíle jeho zrušení. Pořadatelé ale odvedli velký kus práce a i přes nepřízeň počasí se závod konal i letos.

Osmnáctikilometrová trať vedla po hřebeni rozdělující Českou a Slovenskou republiku a byla upravena pomocí sněžného skútru. Na rozdíl od loňského roku nebylo možno upravit celý okruh, ale muselo se běžet po stejné stopě tam i zpět. Závodu se opět zúčastnila řada Bojkovjanů, mezi nimi i členové naší tělocvičné jednoty. Nejlepšího výsledku dosáhla Katka Kadlecová, která ve své kategorii obsadila pěkné třetí místo, mezi muži byl v kategorii nad 40 let pátý Josef Uhlík a šestý Martin Liška.

V cíli na každého účastníka čekalo občerstvení ve formě guláše. Občerstvení bylo pro účastníky rovněž i na trati v průběhu závodu. Nejlepší pak byli odměněni věcnými cenami. Velký dík patří, kromě pořadatelů, i sponzorům, protože bez nich by startovné nemohlo činit jen symbolických 100 Kč :-) ...

Nezbývá než doufat, že i v příštím roce se podaří závod zrealizovat a sněhové podmínky budou ještě lepší než letos.

kochavecka-18-28.1.2018.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář