Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moravské finále sokolských florbalových týmů

6. 5. 2014

 Během února a března se náš florbalový tým zúčastnil tří turnajů východní oblasti moravské skupiny Sokolské florbalové ligy, ze kterých postoupil do dalšího turnaje.

Moravského finále se odehrálo 12. dubna v Šumperku, do kterého náš tým odjel ve složení: V bráně Filip Páral, v obraných dvojicích Tomáš Rapant – Robert Hanke a Patrik Varga – Dominik Michalec, v útoku nastoupili Dominik Mikulášek s Martinem Hřibem a Josef Hanke s Filipem Urbánkem, s naším týmem tentokrát neodcestovali Petr Gago a Lukáš Josefík, kteří však v předchozích turnajích výrazně pomohli našemu týmu k postupu.

Bojkovický tým ve skupině porazil Týn nad Bečvou 4:1, góly vstřelili Dominik Michalec, Josef Hanke a 2x Dominik Mikulášek.

Ve druhém zápase náš tým remízoval s týmem Frenštátu pod Radhoštěm 4:4, góly vstřelili Patrik Varga, Josef Hanke a 2x Filip Urbánek.

Díky shodnému počtu bodů i skóre, rozhodly o vítězném týmu ve skupině samostatné nájezdy, které Dominik Mikulášek a Patrik Varga proměnili. Náš tým tedy postoupil do vyřazovacích bojů z prvního místa.

V semifinále jsme se střetli s týmem Frýdlantu nad Ostravicí, výrazně lepšímu soupeři jsme podlehli 4:1, když jedinou branku vstřelil Filip Urbánek. V boji o 3. místo náš tým prohrál s týmem Zábřehu na Moravě, góly vstřelili Dominik Mikulášek a 2x Filip Urbánek.

Tento výsledek byl pro tým Bojkovic po skončení turnaje zklamáním, avšak když se na tento výsledek podíváme zpětně, měli by být hráči spokojeni, protože jim stupně vítězů unikly pouze o vlásek, což je jistě motivuje k další aktivitě v Bojkovickém florbalovém týmu.

Posledním vystoupením našeho týmu v této sezoně bude turnaj, který uspořádáme v Bojkovicích. O přesném datu tohoto turnaje budete informováni na internetových stránkách www.sokolbojkovice.estranky.cz nebo na naší facebookové stránce: FBC Sokol Bojkovice.