Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojkovský florbal slaví úspěch

25. 2. 2007
Bystřice p/H - FBC Sokol Bojkovice 3:6

Jeden z nejočekávanějších zápasů tohoto kola byl souboj bojkovských Sokolíků s Bytřicí p/H. Podle očekávání se Bystřice prezentovala od prvních sekund extrémě tvrdou hrou. Agresivní a nečistá hra na hranici faulů doplněná slovními výpady jsou již tradiční zbraně tohoto týmu. Na to však bojkovští našli bez větších problémů recept a postupnou kombinací na jeden dotek se dokázali proti nepříjemným Bystřičanům prosadit. Velmi zajímavý zápas plný zvratů nakonec zaslouženě vyšel vítězně pro Bojkovjany.

Obrazek

FBC Sokol Bojkovice - Orel Uh. Brod 4:6


Ve druhém zápase na nás již se značným respektem vyčkávali domácí Orli. Tento zápas byl pro mnohé rozhodnut již předem a možná právě proto se nakonec zrodilo překvapení kola. Bojkovští, kteří byli trochu rozhození absencí klíčového hráče, nedokázali prvních deset minut skórovat a postupně se začínali v utkání trápit. Papírově slabší soupeř se tak chopil své šance a nečekaně udeřil. Podcenění soupeře, absence klíčového hráče a v neposlední řadě i několikanásobné zbytečné vyloučení dovedlo Bojkovice k nečekané prohře, která však byla teprve třetí v letošní sezóně.
I přes ztrátu tří bodů se však Bojkovice i nadále drží na prvním místě tabulky s 39 body. Druhé místo s 34 body drží Slovácký FBK Uh. Hradiště a třetí zůstává i nadále Bystřice p/H s 33 body.
Další dvě kola budou Bojkovice bojovat v domácím protředí, kde změří síly nejprve s Nivnicí a v zápětí se Zásobováním.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(pozorovatel, 25. 2. 2007 17:03)

byl to opravdu velmi agresivní zápas...